EVO ŠTA ZNAČE BROJEVI NA KOJE NAILAZITE STALNO: U pitanju je VELIKA SREĆA, pročitajte
Brojevi, Foto: Profimedia

SJAJNO

EVO ŠTA ZNAČE BROJEVI NA KOJE NAILAZITE STALNO: U pitanju je VELIKA SREĆA, pročitajte

"Brojeve anđela" ćete ćesto uočiti u ponavljajućim nizovima brojeva

Objavljeno:

Vernik u numerologiju je osoba koja pojedinačnim brojevima pripisuje magijska svojstva i "vibracije", pa se tako numerologija koristi u nekoliko namena, kao što je predviđanje budućnosti, određivanje kompatibilnosti između potencijalnih partnera i određivanje srećnog broja osobe ili srećnih datuma.

Broj
foto: Profimedia

"Brojevi anđela", u tom smislu, zapravo su naziv koji najbolje opisuje ove brojeve koji se ponavljaju.

Numerolog Emili Njuman opisuje brojeve anđela za "How the Stuff works" kao brojeve koji "signaliziraju da smo na pravom putu ili nas upućuju u pravom smeru dok doživljavamo poteškoće". Skeptici bi mogli da kažu da univerzum ne šalje nikakvo božansko vođstvo iz duhovnog carstva, te da ljudi imaju prirodnu tendenciju da traže obrasce tamo gde oni ne postoje, ali oni koji veruju u numerologiju se ne slažu sa time.

- Za neke, brojevi anđela mogu da budu samo zanimljiva koincidencija. Ali ako ste neko ko veruje u božansko i moć znakova, onda možda osećate da je gledanje brojeva anđela način da vaš anđeo čuvar komunicira sa vama - ističe i numerolog Sofiji Celestino i dodaje: - Bez obzira na to kakva su vaša lična uverenja, ne može da se porekne da je uočavanje gledanje istog broja ili niza brojeva iznova i iznova neznačajno.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.