SVAKA DOMAĆICA TREBA DA ZNA ZA OVAJ TRIK SA PILETINOM: Dodajte 1 tajni sastojak i biće HRSKAVA
Prženje piletine u tiganju, Foto: Bakina kuhinja

SAVET

SVAKA DOMAĆICA TREBA DA ZNA ZA OVAJ TRIK SA PILETINOM: Dodajte 1 tajni sastojak i biće HRSKAVA

Osim sočnosti, bitno je da piletina ima i hrskavu koru, tako kombinuje i savrešnu ukus, ali i izgled

Objavljeno:

Jefitna marinada koja će piletinu učiniti sočnijom.

Svi znaju da belo meso ako se ne pripremi kako treba bude suvo i bezukusno. Postoje različite marinade koje će ga učiniti sočnim, a isto tako možete i da ga ispohujete.

Belo meso
foto: Printscreen YouTube/Mama Boi's Kitchen

Osim sočnosti, bitno je da piletina ima i hrskavu koru, tako kombinuje i savrešnu ukus, ali i izgled.

Belo meso
foto: Printscreen/Youtube/Appetizing.tv-Chicken Recipes

Mnoge domaćice i početnici u kuhinji ne znaju kako mogu da postignu to, a rešenje je vrlo jednostavno, a i jeftino. Umesto da pravite marinade koje zahtevaju više sastojaka, napravite lakšu verziju koja će pomoći da meso bude i sočno, ali i da ima zlatnu koricu. Sve što vam je potrebno je slana voda.

Belo meso
foto: Printscreen/Youtube/Appetizing.tv-Chicken Recipes

Za jedan litar tečnosti potrebno vam je oko 50 g soli, a pripremljeno meso ostavite u ovoj marinadi oko pola sata. Nakon toga belo meso obrišite ubrusom, i ispecite ga po želji. Možete da pržite, a možete i u rernu da stavite.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.