SRPSKOM GLUMCU I NJEGOVOJ DEVOJCI SAOPŠTILI DA NE MOGU IMATI DECU: Primio je NAJGORU vest, a onda se desilo ČUDO
Đorđe sa devojkom, Foto: Printscreen/Instagram/Djole_kordelion

neverovatan obrt

SRPSKOM GLUMCU I NJEGOVOJ DEVOJCI SAOPŠTILI DA NE MOGU IMATI DECU: Primio je NAJGORU vest, a onda se desilo ČUDO

Đorđe Stojković postao je tata po prvi put u decembru prošle godine. On i njegova supruga Ivana Belićević postali su roditelji dečaka kome su dali ime Nestor

Objavljeno: 14:55h

Glumac Đorđe Stojković srca publike osvojio je kao vojnik Gruja u trećoj sezoni hit serijala "Vojna akademija" i u seriji "Radio Mileva".

Od tada, ređao je uloge uglavnom u komedijama, sve dok upravo jednu epizodu iz filma "Toma" nije pretvorio u zapaženiju rolu. Reč je o istoimenoj seriji, u kojoj je detaljnije razradio lik legendarnog pevača Kemala Montena, a čije je snimanje nedavno završio u Sarajevu.

Đorđe Stojković postao je tata po prvi put u decembru prošle godine. On i njegova supruga Ivana Belićević postali su roditelji dečaka kome su dali ime Nestor.

Nejgova supruga je svestrana ličnost: psiholog, psihoterapeut i savetnik transakcione analize, zaposlena u jednoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse. Pored toga je i instruktorka vazdušnih akrobacija u jednoj plesnoj akademiji.

Glumac je nedavno u intervjuu za Gloriu govorio o borbi za potomstvo. Naime, prognoze nisu bile optimistične, pa su lekari mladom paru rekli da najverovatnije neće moći da se ostvare kao roditelji prirodnim putem i da će morati da se podvrgnu procesu veštačke oplodnje.

- Bog nas je pogledao iako su nam doktori rekli da nećemo moći da dobijemo bebu prirodnim putem. Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili veru i nadu. Nestor je dete ljubavu, podrške, uzjamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, oboje smo bili svesni da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razumevanja i poštovanja - ispričao je Stojković u intervjuu za "Gloriju“.

Đorđe je nedavno podelio i prvu fotografiju sa svojim naslednikom Nestorom, kojom je raznežio sve pratioce na društvenoj mreži Instagram. U opisu fotografije samo je kratko napisao "Lavče moje".

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.