KINEZI UPOZORAVAJU DA OVA STVAR U TRPEZARIJI PRIVLAČI NESREĆU: Odmah to IZBACITE IZ KUĆE, važno je
Trpezarija, Foto: Profimedia

OPREZ

KINEZI UPOZORAVAJU DA OVA STVAR U TRPEZARIJI PRIVLAČI NESREĆU: Odmah to IZBACITE IZ KUĆE, važno je

Poslušajte savete obavezno

Objavljeno:

U nastavku slede redovi koji jasno opisuju kako da privučete sreću u dom, a šta ne bi trebalo da imate u svom domu, pogotovo ne u trpezariji.

Ovo su samo neki od bezbroj saveta koja Feng Šui nalažu:

Nemojte se ustručavati da koristite smele boje u trpezariji zajedno sa vašom omiljenom nijansom svetlo plave ili sjajne sive.

Trpezarija
foto: Profimedia

Pravougaoni trpezarijski sto je popularan, a posebno modeli koji se mogu proširiti i ponuditi još više funkcionalnosti. Ali feng shui predlaže korišćenje ovalnog trpezarijskog stola. U kvadratnoj ili pravougaonoj trpezariji, tok či energije je najbolji kada koristite trpezarijski sto sa krivinama. Zato se držite okruglog stola i izbegavajte modele sa oštrim ivicama jer se veruje da takva stvar privlači lošu sreću.

I na kraju, pokušajte da trpezariji date ravnotežu elemenata dodavanjem malog unutrašnjeg vodenog elementa u pozadini. Ako vam se to čini malo nerealnim, onda povežite trpezariju sa bazenom i baštom napolju pomoću kliznih staklenih vrata ili staklenih prozora od poda do plafona. Priroda uvek daje umirujuću privlačnost svakom delu doma, pa tako i trpezariji.

(Espreso/Moj enterijer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.