POSNI GRAŠAK SA BELIM VINOM: Jedite ga UZ OVU RIBU, nećete probati UKUSNIJI OBROK
Grašak, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja za 10

NJAMI

POSNI GRAŠAK SA BELIM VINOM: Jedite ga UZ OVU RIBU, nećete probati UKUSNIJI OBROK

Odličan je prilog uz posne ćuftice od soje, paniranu ili prženu ribu...

Objavljeno:

Sastojci

450 gr Zamrznutog Mladog graška

1 glavica glavica crnog luka

1 veća šargarepe

3 čena belog luka

1 dl belog vina

Vegeta Natur

Bosiljak sušeni Podravka

ruzmarin, biber, so

malo ulja

Grašak
foto: Printscreen/Youtube/ Sace Recepti

Priprema

1.

Na malo ulja propržiti sitno iseckan crni luk i izrendanu šargarepu. Kada sve malo omekša, dodati kašikicu vegete, mladi grašak i 2 dl tople vode. Pustiti da se otklopljeno dinsta dok voda malo ne uvri i dok grašak malo ne omekša.

2.

Dodati usitnjen beli luk, 1 dl belog vina, bosiljak, ruzmarin i biber.

3.

Dinstajte grašak dok sva tečnost ne ispari. Ako se desi da tečnost ispari a grašak još nije skuvan, slobodno dolijte još malo vode i nastavite sa kuvanjem. Po potrebi još malo posolite.

(Espreso/Coolinarka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.