STARINSKE POSNE OBLANDE, TOPE SE U USTIMA: Slavska trpeza je NIŠTA BEZ NJIH, samo će vam uz OVAJ RECEPT USPETI
Posne oblande, Foto: Printscreen/Youtube/Domaći recepti

PREUKUSNO

STARINSKE POSNE OBLANDE, TOPE SE U USTIMA: Slavska trpeza je NIŠTA BEZ NJIH, samo će vam uz OVAJ RECEPT USPETI

Kolač koji traži dobru priču i još bolje društvo

Objavljeno:

Sećate se onih kolača koje ste uvek mogli naći kod bake. Kada ste mali jedete ih jer je to jedini slatkiš u kući, a kada porastete pravite ih jer vas podsećaju na srećne dane, na detinjstvo.

Oblande
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

E takav je i ovaj kolač.

Posne oblande mogu da se prave i tokom mrsnih dana jer se idealno slažu uz kaficu i dobru priču sa mamom, bakom, sestrom, drugaricom...

Potrebno je: 200ml vode, 250g margarina, 250 g mlevenog posnog keksa, 200 g mlevenih oraha, 100g crne čokolade.

Priprema: Rastopite margarin i čokoladu pa umešajte i keks i mlevene orahe. Gustoću smese regulišite sa mlakom vodom. Kada dobro izmešate sve sastojke premažite kore oblandi.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.