preukusno
RECEPT ZA POHOVANO BELO MESO: Tajna je u ZAČINIMA i neverovatno je HRSKAVO
Za ručak spremite pohovano belo meso i poslužite uz pire.
Od belog mesa mogu da se prave najrazličitija jela, a najpopularnije je svakako pohovano. Svaka domaćica ima svoj recept za pohovanje, ali isprobajte i ovaj, sigurno će vam se dopasti.
Tajna je u začinima, a jednostavnije je za pripremu, koristi se manje sudova i manje ulja. Bitno je da izlupate meso, da ono bude tanko, jer ćete tako kraće pržiti.
Sastojci:
Priprema:
Isecite meso na šnicle, pokrijte provdinom folijom i izlupajte čekićem za meso. U jaje dodajte đumbir, dimljenu papriku, beli luk u prahu, susam, italijanski začin, so i biber, kao i brašno i dobro sjedinite.
Uvaljajte meso u dobijenu smesu, pa u prezle, pa pržite na malo ulja po 3 minuta sa svake strane.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!