OTKRIVENO KADA JE VENČANJE JELENE GAVRILOVIĆ, OVO SU SVI ČEKALI DA ČUJU: Rekla je to JAVNO (FOTO)
Jelena Gavrilović, Foto: Printscreen/Prva

paŽnja

OTKRIVENO KADA JE VENČANJE JELENE GAVRILOVIĆ, OVO SU SVI ČEKALI DA ČUJU: Rekla je to JAVNO (FOTO)

Jelena Gavrilović gostujući u emisiji "Nikad nije kasno" otkrila je detalje o svom venčanju koje javnost sa nestrpljenjem iščekuje

Objavljeno:

Jelena Gavrilović već nekoliko godina uživa u pelepoj ljubavnoj priči sa partnerom Dariom, koga čuva kao zmija noge. Glumica se veoma retko pojavljuje sa dečkom na javnim mestima, a na društvenim mrežama zajedničkih fotografija skoro i da nema, jer o sreći se ćuti kažu mudri ljudi.

O Jeleninom venčanju dugo se pisalo u javnosti, a onda je sve rastužila vest da joj je 3. oktobra prošle godine preminuo otac.

"Napustio nas je moj najvoljeniji otac... Moja duša... Moja snaga. Čovek velikog srca! Uvek nasmejan i pozitivan bez obzira na okolnosti. Kad god se pogledam u ogledalo, videću tvoj lik, jer ti si moj i ja sam tvoja zauvek", oprostila se od oca lepa glumica i time svadbu i venčanje odložila za neka lepša vremena, koja baš sada dolaze.

A
foto: Printscreen/Instagram

- Dan večanja je jako blizu - kroz osmeh je potvrdila Jelena gostujući u žiriju emisije "Nikad nije kasno" i takmičarku raskošnog glasa Miglenu Nikolov upitala:

A
foto: Printscreen/Instagram

- Da li hoćete da pevate na mojoj svadbi?

- Hoću, obećavam - oduševljeno je odgovorila takmičarka.

- Hvala vam puno! To mi mnogo znači - iskreno je rekla Jelena i najavila da svadba samo što nije.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.