NAJRADOSNIJE VESTI O CECI BOJKOVIĆ, OBOŽAVAOCI SLAVE: Ovo se dešava BAŠ DANAS GLUMICI (FOTO)
Svetlana Bojković, Foto: Print Screen Youtube

DIVNE VESTI

NAJRADOSNIJE VESTI O CECI BOJKOVIĆ, OBOŽAVAOCI SLAVE: Ovo se dešava BAŠ DANAS GLUMICI (FOTO)

Prvog supruga Miloša Žutića upoznala je dok ju je spremao za Akademiju

Objavljeno:

Proslavljena glumica Svetlana Bojković danas slavi svoj 75. rođendan.

S obzirom da su joj i prethodnih godina kolege i bližnji priređivali prelepa iznenađenja i torte, nemamo sumnje da će i ovaj put isto biti.

Inače, njen život obeležile su tri velike ljubavi od kojih je odustaja kada je nestajalo magije, a upuštala se uprkos svim društvenim normama.

Prvog supruga Miloša Žutića upoznala je dok ju je spremao za Akademiju.

- Pri kretanju u tom smeru sve mi se događalo brže nego što je to uobičajeno. Dve godine posle upisa na Akademiju bila sam, još kao student, po odluci Bojana Stupice, primljena za stalnog člana ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta! I te 1968. godine igrala sam u sedam premijera(!), a imala sam i osmu, ličnu: udala sam se za glumca Miloša Žutića. Potom sam, 1970, diplomirala, a vrlo brzo, krajem 1972, donela sam na svet Katarinu, moju Kaju - rekla je ranije za "Politiku" Svetlana i objasnila da je imala problem sa trudnoćama.

1 / 8 Foto: Petar Đorđević

- Jako sam želela da rodim, a imala sam, pre toga, probleme sa trudnoćama. Zato sam ovu trudnoću prihvatila kao dar od Boga. Bila sam vrlo srećna. Tokom ove trudnoće imala sam samo pozitivne misli. A porođaj sam doživela kao kosmički doživljaj. Jer, ne postoji ništa na ovom svetu što može da se poredi sa trenom kad sam čula prvi plač moje Kaje...- rekla je ona.

Međutim, posle nekoliko godina zajedničkog života sa Milošem Žutićem, Svetlana je odlučila da stavi tačku i to u vreme kada je snimala najpopularniju seriju "Bolji život" sa Draganom Bjelogrlićem, Lidijom Vukićević, Borisom Komnenićem i Markom Nikolićem.

Ona je upoznala drugog muškarca u kojeg se zaljubila, a zatim je započela i vezu sa njim dok je još bila u braku sa Milošem Žutićem. O tome se tada malo govorilo, ali bilo je razumevanja sa svih strana.

- Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nedozreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993, do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa.. A i nas dve smo bile i ostale jako bliske. Miloša je savladala najteža bolest- rekla je ona.

Da ljubav ne zna za granice, potvrdila je i sama Bojkovićeva.

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine. Jer, i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - rekla je ranije za "Politku". A kako je ostala bez svoje najveće ljubavi i na koji način je došlo do trećeg braka pročitajte OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.