EVO U KAKVOJ KUĆI ŽIVI DANICA MAKSIMOVIĆ: Glumica uopšte NE ŠTEDI, zanemećete koliko je SKUPO (FOTO)
Danica Maksimović, Foto: printscreen

AU

EVO U KAKVOJ KUĆI ŽIVI DANICA MAKSIMOVIĆ: Glumica uopšte NE ŠTEDI, zanemećete koliko je SKUPO (FOTO)

Dom Danice Maksimović odiše toplinom, elegancijom i stilom, a glumica je zaslužna za svaki detalj.

Objavljeno:

Osim što je jedna od najuspešnijih glumica na ovim prostorima, Danica Maksimović važi i za veliku damu sa stilom i očarava izgledom u sedmoj deceniji, pa je i njen dom pažljivo opremljen do najsitnijeg detalja i odiše toplinom i ljubavlju.

Glumica je aktivna na društvenim mrežama, pa neretko tamo završe i fotografije iz njene oaze, kako naziva svoj dom u Beogradu.

Danica se svojevremeno s porodicom preselila iz Malog Mokrog Luga u kuću na Zvezdari, koju su ona i njen suprug kupili od rodbine, a ono što je posebno vredno pažnje je lepo dvorište u kojem gaji cveće i zelenilo, a pretežno ruže o kojima godinama brine.

Pažljivo je odabrala nameštaj, detalje i umetnine koje krase enterijer, a u ovoj dvospratnoj kući živi sanjen nevenačanim suprugom, doktorom Todorom Lolićem, budući da je njihov sin Miloš Lolić, reditelj, krenuo svojim putem te se preselio u stan u centru Beograda.

1 / 2 Foto: instagram/danymaksi

Kuća se sastoji od prostranih prostorija, a u dnevnoj sobi je kamin ispred kojeg Danica obožava da se slika tokom novogodišnjih i božićnih praznika, kada je svaki kutak raskošno ukrašen.

"Priroda je moja snaga i ljubav, ali i oaza u ovim danima...lepota, uživanje, inspiracija, održavanje kondicije, terapija... Dar koji dobijam je moja sreća", napisala je jednom prilikom umetnica uz fotografiju iz dvorišta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.