OVA TERAPIJA SA LAVOROM SPAŠAVA GLAVU: Ponavljajte svako veče i NEĆE VAM NI TREBATI LEKOVI
Ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

paŽnja

OVA TERAPIJA SA LAVOROM SPAŠAVA GLAVU: Ponavljajte svako veče i NEĆE VAM NI TREBATI LEKOVI

Topla voda i zagrevanje stopala poboljšavaju seksualni život i žena i muškaraca

Objavljeno:

Većina žena je zaboravila koliko je efikasno grejati stopala tokom zimskih dana. Na to nas je podsetila jedna čitateljka, koja je istakla da večno zahvalana majci na "receptu" koje su žena vekovima koristile.

Mama me je uvek savetovala da nosim duple čarape, a da u zimskim mesecima ne izlazim napolje bez hulahopki. A onda mi se baš prošle zime stanje pogoršalo.

Majka (68 godina) se setila saveta svoje majke da tri meseca svako veče stavljam noge u lavor tople vode. Mislila sam da su to bakine priče i naravno, nisam je slušala. Ali, kako život obično biva, od poznanice sam čula da orijentalna medicina veruje da tople kupke za stopala rešavaju većinu ženskih tegoba."

Lekari tradicionalne orijentalne medicine veruju da kupke za stopala i Ahilove tetive greju i opuštaju celo telo i pomažu u lečenju ženskih tegoba.

Topla voda inače pojačava cirkulaciju krvi u telu, koristi venama, normalizuje krvni pritisak, snižava nivo glukoze u krvi, jača imuni sistem. Topla voda i zagrevanje stopala poboljšavaju seksualni život i žena i muškaraca.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.