NE MOŽE DA GOVORI, VIŠE NIKAD NEĆE BITI ONAJ STARI: Strašne vesti iz doma POZNATOG GLUMCA, ima OVU BOLEST
Ilustracija, Foto: Printskrin

TUGA

NE MOŽE DA GOVORI, VIŠE NIKAD NEĆE BITI ONAJ STARI: Strašne vesti iz doma POZNATOG GLUMCA, ima OVU BOLEST

Za bolest Brusa Vilisa nažalost nema leka, glumac je iz dana u dan sve lošije, a najnovije vesti nisu optimistične

Objavljeno: 13:56h

Početkom godine svet je načisto rastužila vest da Brus Vilis boluje od neizlečive bolesti da više nikada neće biti onaj stari. Posle vesti da se slavni glumac suočava sa prvim stadijumom demencije svet je saznao i šta je uzrok oboljenja. Naime, dijagnostikovana mu je afazija, poremećaj koji utiče na govor, razumevanje, pamćenje i ostale kognitivne funkcije, a u mnogim slučajevima vodi upravo do demencije.

Brus se zato poslednjih meseci ne odvaja od porodice, a ni ona od njega. Bivša i sadašnja supruga Ema Heming i Demi Mur udružile su se kako bi mu pružile podršku. Tu su, naravno, i deca: tri ćerke iz prvog braka i dve iz drugog.

- Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Dakle cene svaki zajednički trenutak - prenosi Daily Mail reči bliskog prodičnog prijatelja holivudskog glumca.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Velika porodica mnogo vremena provodi u Idahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Demi i Brus sa njihovom dvadesetosmogodišnjom ćerkom Talulom.

Brusov prijatelj otkrio je i u kakvom se stanju sada nalazi glumac, a njegove reči rasplakaće mnoge.

Brus Vilis
foto: Profimedia

- Brus, nažalost, ne može puno da govori i čini se kao da ne shvata mnogo šta drugi govore. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega. Postoje dani kada oni razaznaju deliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Čini se da im on sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu zamisliti Božić bez tog voljenog čoveka.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.