IZAŠLE ŠOK SLIKE BRUS VILISA: Svi se pitaju da li je DOBRO! (FOTO)
Brus Vilis, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE

IZAŠLE ŠOK SLIKE BRUS VILISA: Svi se pitaju da li je DOBRO! (FOTO)

Prve slike Brusa Vilisa od prekida karijere ostavile su sve bez teksta, glumac se nikako ne da.

Objavljeno: 19:36h

Glumačka legenda Brus Vilis podelio je sa svetskom javnošću da se bori sa afazijom, bolešću koja mu oduzima moć govore, te se iz tog razloga povukao iz Holivuda. Ova vest je i te kako zabrinule sve njegove fanove, koji nisu mogli da poveruju u činjenicu da ga možda više neće gledati u nekim novim ulogama na filmskom platnu.

Od momenta kada je saznao za dijagnozu, cela porodica je uz njega, kao i bivša supruga Demi Mur, sa kojom ima sjajan odnos. Delili su sa vremena na vreme određene porodične trenutke, ali sada su paparaci Vilisa uhvatili prvi put kako sam šeta na javnom mestu.

Naime, glumac je pio kafu i posle toga poršeto, delujući veoma opušetno. A komentari na račun njegovog izgleda su fenomenalni, jedan od najčešćih je da bi mu retko ko dao 67. godina.

brus vilis
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudskom šmekeru nije svojstveno da se predaje, hrabro se uhvatio u koštac sa afazijom, koja mu nije samo oduzela moć sporazumevanja, već i sposobnost da obavlja posao koji obožava! Zato se ljubitelji Brusovog stvaralaštva nadaju da će imati prilike opet da uživaju u akcijama jednog od najpopularnijih glumaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.