OVAKO VARAJU SVI ZNAKOVI ZODIJAKA: Obratite pažnju na VAŠEG PARTNERA, da li se čudno ponaša?
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

OVAKO VARAJU SVI ZNAKOVI ZODIJAKA: Obratite pažnju na VAŠEG PARTNERA, da li se čudno ponaša?

Ovako ćete znati da li ima drugu!

Objavljeno: 16:04h

Kad je reč o ljubavi i vezi, nema ništa važnije od izgradnje poverenja među partnerima. Od razgovora do izlazaka i braka, poverenje u vašu vezu i partnera temelj je ljubavi koja može da traje zauvek, ali kad je to poverenje narušeno, može da bude gotovo nemoguće da se vrati.

Ako slutite da vam je partner možda neveran, karakteristike njegovog horoskopskog znaka bi mogle da vam pomognu da otkrijete da li ima nekoga sa strane.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Ovan:

Prestaje da pokazuje fizičku naklonost Ovnovi su odvažni i najstrastveniji ljubavnici od svih znakova. Kad je reč o romantici i obasipanju voljenih osoba nežnošću, niko to ne radi kao oni. Ovan će da vas obori s nogu svojim šarmom i ponašaće se prema vama kao da ste jedina osoba na svetu. Ovaj znak voli intimne odnose i sve vezano za njih. Dakle, ako primetite da dobijate manje oproštajnih poljubaca ujutro ili ne potencira maženje uveče pred televizijom, to bi mogao da bude znak da je naklonost vašeg Ovan prešla drugoj osobi.

Bik:

Ne traže vaš savet i mišljenje U početku je teško dešifrovati Bikove, ali kad vas bolje upoznaju imaju tendenciju da se otvore. Kada ovaj tvrdoglavi zemljani znak pronađe partnera s kojim želi da bude na duge staze, možete da budete sigurni da će da vas pita za savet i mišljenje o gotovo svemu. Bik želi partnera čije mišljenje ceni i veruje mu, pa ako vam se odjednom čini da sve drži pod kontrolom bez vaše pomoći, možda je vreme da se zabrinete.

Blizanci:

Skrivaju svoj telefon Brbljivi i druželjubivi, ovi vazdušni znakovi koji vole zabavu neprestano proširuju svoje grupe prijatelja, hobije i interese. Kada se nađete u vezi s Blizancem, oni su otvorena knjiga i vole da dele šta misle. Možete da očekujete mnogo internih šala i glupih fotografija. Međutim, ako primetite da je vaš partner odjednom postao jako tajnovit i skriva svoj telefon, možda postoji razlog za zabrinutost.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak:

Imaju odbrambeni stav i odbacuju sve što im ne odgovara Izlazak s Rakom je kao izlazak s najboljim prijateljem. Ovi nežni i brižni ljudi poznati su po svom strpljenju, što ih čini izvrsnim životnim partnerima. Nije važno s kakvim se preprekama vas dvoje možete da se sretnete, uvek možete da računate da će Rak da razmišlja o svačijim osećajima. S jedne strane, tako je posebno lako znati kada su zainteresovani za vas i kada uživaju u vašem društvu. S druge strane, može da bude zapanjujuće kada počnu da pokazuju znakove odbrambenog stava. Ako vaš partner koji je inače topao i pun ljubavi odjednom postane hladan ili čak odbojan, možda je umoran od pažnje tuđih osećaja.

Lav:

Više se trude oko svog izgleda Izlazak s Lavom nije za one sa slabim srcem. Ovi vladari scene privlače pažnju gde god da krenu i vole da budu srce zabave. Međutim, usprkos semu, oni su vrlo odani partneri. Kada vas Lav voli, ima način da vas obasja svojim svetlom i podstakne vas da se osećate kao da ste centar svemira. Međutim, ako se oseća ne cenjenim ponosni Lav bi mogao da zaluta u tuđi zagrljaj. Možda bi trebalo da se zabrinete ako primetite da više izlaze nego inače i da se više trude oko svog izgleda.

Devica:

Iznenada su promenili svoj raspored Device su praktične u svom pristupu ljubavi i vrlo predvidljive u svojim vezama. Ono što vezu s Devicom čini tako prijatnom je to što uvek znate šta možete da očekujete. Kad kažu da će nešto da učine, možete da verujete da će to da učini bez podsetnika. Ne menjaju često rutinu i sklone su da se drže istih navika, hobija i dnevnog rasporeda. Dakle, ako vaš partner Devica iznenada nije tamo gde je rekao da će da bude ili postoji neobjašnjiva promena u njegovom rasporedu, postoji šansa da možda želi da promeni stvari, a status vaše veze mogao bi da bude jedna od stvari koju planira da promeni.

Vaga:

Hiperkritični su prema vašoj vezi Vaga je znak veza. Kao pošten i uravnotežen horoskopski znak, znaju kako da podstaknu ljude da se osećaju viđenima i posebnima. Čini se kao da uvek znaju da kažu pravu stvar, zbog čega su neki od najboljih dugoročnih partnera od svih znakova. Niko ne razume koliko je važno ohrabrivati svoje voljene i bodriti ih kao Vaga. Zato, ako ustanovite da vas vaš ljubavnik Vaga kritikuje, propituje ili je iz vedra neba pronašao pet problema s vašom inače skladnom vezom, možda pokušava da opravda svoje ponašanje.

Škorpija:

Prestaju da vas uveravaju u detalje Škorpije su misteriozni zvodnici Zodijaka, što ih u početku može učiniti zastrašujućim. Iako im energija njihovog vodenog znaka daje duboku emocionalnu stranu, potrebno je puno poverenja da bi se nekome otvorili. Međutim, jednom kad su u vezi, možete da očekujete da će vam se Škorpija brzo otvoriti i da ćete im u neku ruku postati savetnici. Gotovo da ne mogu da ne podele svaki detalj o svojim snovima i željama s onima koje najviše vole. Ali ako se iznenada osećate kao da niste u toku sa svime što se događa u njihovom životu, možda vam neće ispričati celu priču, jer će je ispričati nekom drugom.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac:

Prestaju da objavljuju vaše slike Strelci su zabavni, veseli i spontani ljubavnici. A kad ovaj vatreni vatreni znak nađe partnera koji deli njihove strasti, to može da bude najveća avantura od svih. Kad je Strelac zaljubljen očekivano je da će na društvenim mrežama da deli niz fotografija zajedničkih trenutaka. Međutim, ako prestanu da objavljuju fotografije, možda žele da sakriju to što rade.

Jarac:

Odbijaju veće zajedničke kupovine Jarci sporo ulaze u dugoročnu vezu. Za ovaj praktični znak ljubav je ulaganje u budućnost kao i sve drugo. I iako to ne zvuči super romantično, to je sjajan način da izgradite život s nekim. Kad ste u vezi s Jarcem, oni će vam dati sve na svetu, bez obzira na cenu. Međutim, ako se čini da oklevaju oko neke zajedničke veće kupovinr o kojoj ste već pre razgovarali - obratite pažnju. Možda se povlače i žele da udruže svoju imovinu s nekim drugim, prenosi MSN.

Vodolija:

Radije bi provodili vreme s prijateljima Vodolija je znak prijateljstva. Kada osvojite njihovo srce, brzo će da vas upozna sa svojim timom i da se pobrine se da postanete deo društva. Možete da očekujete da će romantična veza s Vodolijom izgleda kao da izlazite s najboljim prijateljem, a uz to dolazi i puno noćnih provoda s ljudima s koji su mu bliski. Ali ako počnu da teže uome da sami izlaze ili provode vreme s prijateljima bez vas, postoji šansa da su se sprijatelji s nekim drugim.

Ribe:

Postoji emocionalna distanca Ribe su najveći sanjari Zodijaka, a ljubav je obično ono o čemu najviše maštaju. Slatki, osetljivi i emotivni, ne boje se da otvore svoje srce i podele svoje najintimnije misli sa svojim partnerom. Bilo da se radi o njihovim nežnim nadimcima za vas ili želji da pričaju o vama sa svojim bližnjima, Ribe znaju kako da pokažu svom partneru da je voljen. Ako im odjednom nedostaje uobičajene topline i emocionalne otvorenosti, možda je vreme za brigu.

(Espreso/MSN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.