OVE LJUDE ČEKA PRAVO BOGATSTVO DO POLOVINE NAREDNE GODINE: Obogatiće se kao nikad do sad, PLJUŠTAĆE SA SVIH STRANA
Novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

paŽnja

OVE LJUDE ČEKA PRAVO BOGATSTVO DO POLOVINE NAREDNE GODINE: Obogatiće se kao nikad do sad, PLJUŠTAĆE SA SVIH STRANA

Saznajte šta vam zvezde spremaju za godinu pred nama…

Objavljeno: 09:59h

Ovan

Polovina naredne godine će od vas zahtevati maksimalnu emocionalnu suzdržanost, što Ovnu, naravno, neće biti lako. Samo uravnoteženi predstavnici ovog znaka moći će da napreduju u poslovima u karijeri i dobiju značajne finansijsku dobit. Morate biti kreativniji na poslu. Vremenom testirani pristupi će početi da ne uspevaju i neće doneti očekivane rezultate. Neočekivani finansijski izdaci mogu da vas uznemire, ali će svi biti vezani za dom i porodicu. Lični odnosi mogu krenuti u novi krug razvoja. Moguće je da će Ovnovi želeti da uđu u ozbiljnu vezu i započnu sjajnu ljubavnu priču. Ne iscrpljujte se dijetama, već pokušajte da se hrnaite izbalansirano.

Bik

Predstavnici ovog znaka će morati da se pomuče da ojačaju svoju finansijsku poziciju. Bikovima će biti važno da na vreme završe posao. U narednom periodu možete napraviti ozbiljnu osnovu za uspeh do kraja godine. Sasvim je moguće da će vam biti ponuđen zanimljiv projekat za zajedničko ulaganje. Nemojte to odmah odbaciti – ovo je vaša šansa da postanete vlasnik sopstvenog posla. U sferi ljubavnih odnosa čeka vas susret koji će se pokazati zaista sudbonosnim i dovesti ga do osobe sa kojom želi da poveže svoj budući život. Rešavanju porodičnih problema moraćete da pristupite sa maksimalnim taktom – prekomerna direktnost može vas ozbiljno zaplesti sa voljenom osobom. Bik će imati malo ili nimalo zdravstvenih briga.

Blizanci

Pokušajte da ne trošite previše novac, čak i ako će finansijski prihodi stizati u stalnom toku. Moguće je da će vam ušteda omogućiti da do kraja godine ostvarite stari san u vidu većeg životnog prostora ili novog automobila. Sitna potrošnja može čekati tako dobar cilj. Mesec obećava da će biti prilično problematičan u svakodnevnim stvarima. Dom će od vas beskrajno zahtevati rešavanje nekih hitnih problema. Ne odbijajte ove zadatke – dobrobit vaše porodice zaista zavisi od njih.

Rak

U trci karijere možete prestati da budete lider zbog pojave novog takmičara. Stanite i pustite ga da preuzme vođstvo. I dalje ćete imati priliku da se izjasnite u punoj meri – kada on ponestane. Samci blizanci će morati da obrate više pažnje na svoj izgled. Naravno, već ste neodoljivi, ali samo oni koji izgledaju negovano i elegantno imaće šanse za zanimljiva poznanstva. Zvezde ne predviđaju zdravstvene probleme, ali preporučuju da obratite pažnju na kašnjenje. Predstavnici ovog znaka će morati da pokažu čuda pribranosti i tačnosti. Samo tako ćete moći da postignete uspeh u trci za svojim ciljevima. Ova preporuka pokriva apsolutno sve sfere života. Na poslu se očekuje mirni period koji treba iskoristiti da se podignu stari “repovi”. Zvezde kategorički ne preporučuju uzimanje kredita i gomilanje dugova.

Lav

I pored svoje nezavisnosti, moraćete da se obratite kolegama za pomoć. Samo na taj način Lavovi će moći da ostvare visoke rezultate i priznanja na profesionalnom planu. Ako imate liderske kvalitete, čeka vas uspeh. Lavovima neće biti teško da svojim entuzijazmom zaraze zaposlene. Uspešno realizovan projekat doneće ne samo slavu, već i dostojnu nagradu za uložene napore. Lavovi će biti sasvim sposobni za skupu kupovinu koju već dugo planiraju. Porodični sektor će zahtevati veliku pažnju. Zvezde preporučuju posetu udaljenim rođacima, čije su posete postale prilično retke. Usamljeni Lavovi mogu da računaju na obećavajuću romansu, ali samo ako ne očekuju prvi korak, već sami iniciraju vezu. Astrolozi preporučuju da posvetite pažnju zdravstvenom stanju.

Devica

Godina naredna će sa sobom doneti mnogo nevolja, ali to ne znači da je vredno pokušati da ih se sve rešite u gomili. Device treba da se brinu o rutinskim poslovima bez žurbe. Moguće je povećanje prihoda, najverovatnije će finansijski tok doći spolja. Vaš hobi ili slobodni posao će konačno postati izvor prihoda. Kuća će postati mesto koje ćete doživljavati kao pouzdanu tvrđavu. Članovi porodice će se pobrinuti za većinu kućnih poslova, dajući vam priliku da udahnete. Usamljene Device ne blistaju zbog promena u ličnom statusu. Ne tražite romantične avanture, kako ne biste postali žrtva prevaranta.

Vaga

Ako već dugo želite da promenite profesiju ili mesto rada, vreme je da preduzmete korake u tom pravcu. Delujte odlučno, a zvezde će vam pružiti svu podršku i dati vam mnogo šansi za uspeh. Njegovu posebnu lojalnost uživaće oni koji su se odlučili na kardinalne promene. Pitanje finansija može postati kamen spoticanja. Ne pokušavajte da popravite situaciju lakim novcem. Usamljene Vage neće imati vremena za zabavljanje – sve njihove misli biće usmerene samo ka ličnom rastu. Moguć je povišen stres.

Škorpija

Očekuje vas mnoštvo prijatnih iznenađenja, pa se pripremite za dugo očekivani potez ili globalne kupovine koje možete lako da finansirate. Sjajan je dan za Škorpije na polju preduzetništva – partneri će vam ponuditi nekoliko profitabilnih novih šema koje vredi primeniti. Pokušajte da ne pozajmljujete novac, jer zbog toga možete izgubiti dobrog prijatelja. Lični život će zadovoljiti harmoniju i potpuno međusobno razumevanje. Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu upoznati staru ljubav koja će se pretvoriti u novu romansu. Ali ne računajte na dugoročnu vezu. Zvezde predviđaju povećan rizik od povreda, pa budite oprezni kada se bavite aktivnom fizičkom aktivnošću.

Strelac

Poželećete da pobgnete od monotonije. Kada se pojave nevolje, iz njih izvucite sve korisne lekcije. Na poslu su mogući skandali i svađe zbog osobe koja je došla ne tako davno, ali je već uspela da unese zabunu u dobro uigrani tim. Ne brinite – sve će se otkriti. Porodici će biti potrebna pomoć u životnim pitanjima. Često će vam se obraćati za savet i podršku. Usamljeni Strelci, svaka romansa započeta ovog meseca rizikuje da se završi raskidom. I pored sve složenosti i napetosti, Strelca čeka dobro zdravlje.

Jarac

Krenite ka novim dostignućima. Živite za danas i planirajte budućnost bez brige o propuštenim prilikama, a zvezde će vam pomoći da dosegnete nove profesionalne visine. 2023. će posebno biti dobra za one koji se bave intelektualnim radom. Sveže ideje i inovativni pristupi biće Vaši neizostavni saputnici. Možete da računate na neočekivane novčane prilive. Najverovatnije će vam biti vraćen dugogodišnji dug ili plaćen posao koji ste davno radili. Sfera ličnog života će zablistati novim bojama. Jarčevi će konačno moći da osvoje pažnju osobe koja je dugo bila predmet njihovih romantičnih snova. U ljubavi je moguća ljubomora. Slučaj se čak može završiti raskidom. Što se zdravlja tiče, imunitet Jarca može dati neprijatan neuspeh.

Vodolija

Sve što preduzmete završiće se sa savršenim rezultatom – ali samo ako su vaše namere dobre. 2023. će posebno biti dobra za Vodolije, zaposlene u socijalnoj sferi, i one koji su volonteri. Polovina naredne godine će od vas zahtevati izuzetnu iskrenost i poštenje. Ne pokušavajte da sakrijete nešto iz druge polovine. Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu započeti novu vezu. Najverovatnije će vas neko od zajedničkih prijatelja upoznati sa vašim budućim izabranikom, pa nemojte odbijati pozive na žurke. Ako je moguće, izlazitze vikendom. Boravite u prirodi – šetnja po poljima i šumama pomoći će vam da dovedete u red misli.

Ribe

Ribe će moći da se odmore – vaše želje će moći da se ostvare na magičan način. Ali ovo ružičasto predviđanje odnosi se samo na one predstavnike ovog znaka koji su prošle godine uspeli dobro da rade. Godina će vam doneti zasluženo priznanje onima koji dugo vole kreativnost. Moguće je da će se iz jednostavnog hobija pretvoriti u posao koji donosi stalan prihod. Vaša srodna duša će pokušati da unese novu notu u vezu tako što će se baviti organizacijom slobodnog vremena. Čak i ako vam se ne sviđaju sve ideje, preuzmite ovu inicijativu sa zahvalnošću. Obratite pažnju na samoobrazovanje. Počnite da gledate svoju omiljenu seriju bez prevoda i možete poboljšati nivo znanja stranog jezika. Izbegnite brzo hranu, fizički se aktivirajte.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.