ODNEĆE SREĆU I NOVAC IZ KUĆE: Ove 4 stvari nikako ne pozajmljujte, čak NI OD NAJBLIŽIH
Novčanik, Foto: Fabio Alcini / Panthermedia / Profimedia

feng šui

ODNEĆE SREĆU I NOVAC IZ KUĆE: Ove 4 stvari nikako ne pozajmljujte, čak NI OD NAJBLIŽIH

Ovo se povezuje sa odlivanjem novca i neočekivanim troškovima

Objavljeno:

Feng šui majstori veruju da se predmetima mogu preneti energetske vibracije i izvesna osećanja, a takođe se može privući svađa i nesreća u kuću. Zato treba biti oprezan sa pozajmljivanjem i poklanjanjem stvari i ličnih predmeta jer ćete ih tako izneti iz kuće.

1. Novčanik

Pozajmljivanje novčanika i tašne smatra se nepovoljnim u feng šuiju. Ovo se povezuje sa odlivanjem novca i neočekivanim troškovima.

novčanik
foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

2. Odeća

Ma koliko da je uobičajeno da neke prijateljice pozajmljuju jedne drugima odeću, u feng šuiju se to ne praktikuje. Savetuje se da redovno sređujete odeću i izbacujete ono što ne nosite i u čemu se ne osećate više lepo. Takve komade namenite od srca osobi kojoj ćete ih pokloniti. Onaj koji poklon prima treba da ga opere. Savetuje se da ga potopi u hladnu vodu u kojoj je rastopljena šaka soli, drži u njoj oko pola sata, a zatim ispere. Isto treba da uradite i s odećom iz prodavnica polovne garderobe.

3. Papuče

Nije dobro pozajmljivati drugima svoje papuče, veruje se da to može da donese muke na poslu, zastoj u profesionalnom napredovanju. Ako ne volite da gosti hodaju po kući u cipelama, nabavite nekoliko pari najtanjih papuča, nalik onim hotelskim, koje će služiti samo za goste.

Sat
foto: Profimedia

4. Sat

Feng šui kaže da nikom ne treba pozajmljivati sat. Kad ga vratite na svoju ruku, s njim ćete dovući i svu lošu energiju koja možda muči osobu čiji je sat, naročito ako je ona u nekoj lošoj fazi.

(Espreso/Najzena.rs/M. G.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.