Kad ovo čuju, muškarcima NIJE DOBRO: Hirurg otkrio kako izgleda i koliko košta zahvat POVEĆANJE "PONOSA"
Penis, Foto: Profimedia

NISTE ZNALI OVO

Kad ovo čuju, muškarcima NIJE DOBRO: Hirurg otkrio kako izgleda i koliko košta zahvat POVEĆANJE "PONOSA"

Dr. Razvan Vasilas, koji je poznat kao dr. Botox, otvorio je kliniku za povećanje penisa.

Objavljeno:

Dok mahom mnogi misle da su muškarci ti koji žele povećati svoju „alatku“, hirurg ističe da zapravo žene odlučuju. Kako kaže, dosadila im je veličina svog partnera i tada odluče da se raspitaju o ovoj proceduri.

„To se sve češće događa. Žene uglavnom dođu, raspitaju se i zakažu termin za svog dragog. Muškarci su previše stidljivi, a žene sve trendove prate na društvenim mrežama. Jačem polu je uglavnom neprijatno, ali shvate da je bolje da se osramote jednom kada spavaju sa ženom, nego svaki put“, rekao je doktor u jednoj emisiji.

I obdareni žele povećanje

„Ovo postaje veliki eproblem, ali ne zato što neko ima mali polni organ. Muškarci koji se bore s tim, uglavnom provedu život s nedostatkom samopouzdanja. Jedan pacijent mi je rekao da mu je svaki put kada ima seks sa ženom vrlo neprijatno, toliko da im je teško da održi odnos“, ispričao je hirurg i dodao da pojedini muškarci s velikim polnim organom takođe žele da ga povećaju još više.

„Kažem im da to ne rade ili da im to ne treba, ali kada odu kući i razmisle o tome, zovu me za dva dana. Ako ne pristanem to napraviti, znam da će naći nekog drugog. Ova procedura im je konstantno u glavi i sve što žele jeste da joj se podvrgnu. Ipak, zaboravljaju da ni žene nisu srećne ako je penis preveliki. One ne žele da bude ogroman jer to nije zadovoljstvo, već bol“, naglasio je hirurg.

Kako izgleda procedura?

„To je procedura koja traje svega 20-ak minuta. Bezbolna je i sprovodi se injekcijama dva puta. Prva injekcija košta oko 1900 evra, a druga oko 1200. Mnogi ne znaju da fileri nestaju nakon dve godine. Penis se tada vraća u normalnu veličinu“, rekao je doktor.

Nega nakon procedure je od najveće važnosti, a muškarci nisu svesni odricanja koje mora da usledi posle procedure.

„Zaista je važno obaviti naknadnu negu. Morate masirati penis noću da biste dobili lep oblik. Seks i masturbacija su zabranjeni dve nedelje, jer to je vreme koje je potrebno da fileri očvrsnu. Ne biste verovali koliko se muškarci iznenade kad im to kažemo. Nakon procedure se uzbude i žele da imaju seks, a to ne smeju da rade“, zaključio je Vasilas.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media