1 ZNAK ĆE OSTATI BEZ PARA 15. DECEMBRA: Novčanik će mu biti SKROZ PRAZAN
Novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

OPREZ

1 ZNAK ĆE OSTATI BEZ PARA 15. DECEMBRA: Novčanik će mu biti SKROZ PRAZAN

Pravite planove, ali jedno oko uvek držiti otvoreno - budite na oprezu

Objavljeno:

Šta da radite tokom retrogradnog Merkura u decembru?

Pravite planove, ali jedno oko uvek držiti otvoreno - budite na oprezu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Prvu nedelju decembra označiće odlazak retrogradnog Neptuna. Stoga, tokom ovog perioda vredi biti na oprezu - treba razumeti da postoji to nešto što će uticati na vas duboko iznutra. Strahovi, neizvesnost i veliki stres su posledica ovih promena. Doći će do pada koncentracije, a greške će se dešavati zbog previda. Tome itekako doprinosi i retrogradni Merkur u složenoj konjukciji.

Do 10. decembra retrogradni Mars dolazi u opoziciju sa Suncem, što dovodi do sukoba između ljudi. Velika netrpeljivost će biti u vazduhu. Energija se koristi pogrešno.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Od ,15. decembra retrogradni Mars pravi kvadrat prema Mesecu u Devici, što znači da je bolje ne planirati popravku u kući, ozbiljnu kupovinu, duga putovanja i finansijske transakcije. Agresija i anksioznost mogu se pojaviti iz čista mira. Od sredine decembra stvari će krenuti na bolje, a unutrašnji pritisak će popustiti. Misli će biti lakše i jasnije.

Moćni dani za želje

Prelaz između 21. i 22. decembra se smatra dan zimske solsticije, što znači da je vreme za ostvarenje želja. Takođe je 23. decembar vreme mladog meseca, a to znači da kroz glavu treba da vam prolazi sve ono što biste voleli da vam se desi.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Od sredine decembra, tačnije od 26. decembra možete slobodno da pravite planove, jer će tada retrogradni Merkur biti već oslabljen. I zapamtite, sami smo kreatori naše sudbine. Trudite se uvek da budete bolji i tako ćete otvoriti mogućnosti za čuda koja će se desiti, praktično iz ničega.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.