RETKO KOJI SRBIN JE ZNAO DA POSTOJI I RIBLJE PEČENJE: Davićete se u njemu do Božića, SKORO KAO I PRAVO
Riba, Foto: Prinstcreen/Youtube

OBRATITE PAŽNJU

RETKO KOJI SRBIN JE ZNAO DA POSTOJI I RIBLJE PEČENJE: Davićete se u njemu do Božića, SKORO KAO I PRAVO

Uživajte u jelu i uz dobro vino!

Objavljeno: 12:39h

Sastojci

1.5 kg skuša ili bilo koja riba

1 šolja ulje

1 šolja brašno

1 šolja belog vina

1 vezica peršun

4 čena belog luka

1 kg krompir

1 kašika vegeta

1 kašika biljnog začina,so i biber

1 limun

Priprema

1.

Ribu očistiti odstrani glavu i rep oljušti, oprati dobro posoliti i nakapi limun, u sredini staviti grančice peršun pola cena belog luka posoliti malo vegetu i biber i opet stisnuti i tako sa svaki komad a onda uvaljati u bračno.

2.

Na zagrejanom ulju malo prpržiti sa obe strane i tako posložiti u pleh, između kamada ribe posloži krupno nasečen krompir, posoli malo biljnog začina i stavi u pekaru, posle 15 minuta dodaj šolju belog vina i nastavi da pečeš oko 45 minuta zavisi ko kako voli da je pečeno.

Posluživanje

Uživajte u jelu i uz dobro vino!

(Espreso/Coolinarka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.