NEKI NOVI KLINCI U "AVATAR: PUT VODE" KAO NOVE GENERACIJE PANDORE
Avatar, Foto: Promo

promo

NEKI NOVI KLINCI U "AVATAR: PUT VODE" KAO NOVE GENERACIJE PANDORE

Objavljeno:

Svet se priprema za još jedan revolucionarni iskorak u svetu 3D filma očekujući 14. DECEMBRA premijeru ostvarenja "AVATAR:PUT VODE" koju nam je cenjeni sineasta Džejms Kameron predhodno obećao.

Pored dobitnice nagrade Oskar Kejt Vinslet novi intrigantni članovi Pandora sveta su i mladi ljudi koji tumače decu fantastičnog filmskog para - Nejtiri i Džejka.

Avatar
foto: Promo

Pred svetski spektakl i premijeru filma "AVATAR: PUT VODE" koja je u domaćim bioskopima zakazana za 14. decembar, a za čije se prikazivanje karte već mogu pronaći na blagajnama bioskopa reditelj i scenarista Džejms Kameron (James Cameron) navodi da nas u dugoiščekivanom naslovu očekuje i osvrtanje na roditeljski odnos glavnih likova prvog dela filma - Džejka (Sam Worthington) i Neitiri (Zoe Saldana).

Pojavili su se neki novi klinci, Netejam (Džejmi Flaters) je najstariji sin Džejka i Nejtiri. Njegov brat Lo’ak koga tumači Briten Dalton pomalo se oseća usamljeno u svetu koji ga okružuje dok je Tuktirej (Triniti Blis) najmlađa članica porordice Sali. Osamnaestogodišnji Džek Čempion tumači Spajdera, dok se kao graciozna i jaka mlada Navi roniteljka na dah pojavljuje Tsireja koju tumači Bejli Bas.

Avatar
foto: Promo

Deca su, prema kreatorima filma, sama po sebi veoma zanimljivi likovi i upravo njih u velikom delu prikazuju, dok za producenta Džona Landaua (Jon Landau) mlada glumačka postava daje novi sloj ovom naučno-fantastičnom epu, jer do sad nisu imali taj mladalački element.

Prema Kameronovim rečima naglasak je veći na likovima, na njihovim odnosima, na priči i na emocijama.Godine 2009. kada je film napravio revolucionarni iskorak sa 3D prikazom, autori su manje prostora dali odnosima i emocijama, dok očekivani nastavak AVATAR: PUT VODE upravo i traje duže iz razlioga postojanja većeg broja likova i posvećivanju njihovim karakterima.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.