ZA SARMOM OD PEČURAKA ĆETE ODLEPITI: Njen ukus nikad NISTE PROBALI, a nećete verovati KAKAV JE (RECEPT)
sarma, Foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

PREUKUSNO

ZA SARMOM OD PEČURAKA ĆETE ODLEPITI: Njen ukus nikad NISTE PROBALI, a nećete verovati KAKAV JE (RECEPT)

Danas je počeo Božićni post i tom prilikom vam delimo recept za posnu sarmu

Objavljeno:

Postoji fenomenalan recept za nadev za posnu sarmu. Na vama je je napravite i probate sa svojim ukućanima.

Potrebno je:

20 listova kiselog kupusa

500 g šampinjona

200 g pirinča

5 gavica crnog luka

ulje

biber

so

Priprema:

Postupak je isti kao i za mrsnu sarmu. Sve što treba da uradite je da izdinstate luk i šargarepu, a potom i pečurke. Nakon toga dodajte opran pirinač i dinstajte dok ne dobijete fil. Dobijeni fil urolajte u kiseo kupus, pa kuvajte na laganoj vatri. Prijatno!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.