sarma, Foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny
PREUKUSNO
ZA SARMOM OD PEČURAKA ĆETE ODLEPITI: Njen ukus nikad NISTE PROBALI, a nećete verovati KAKAV JE (RECEPT)
Danas je počeo Božićni post i tom prilikom vam delimo recept za posnu sarmu
Objavljeno:
Postoji fenomenalan recept za nadev za posnu sarmu. Na vama je je napravite i probate sa svojim ukućanima.
Potrebno je:
20 listova kiselog kupusa
500 g šampinjona
200 g pirinča
5 gavica crnog luka
ulje
biber
so
Priprema:
Postupak je isti kao i za mrsnu sarmu. Sve što treba da uradite je da izdinstate luk i šargarepu, a potom i pečurke. Nakon toga dodajte opran pirinač i dinstajte dok ne dobijete fil. Dobijeni fil urolajte u kiseo kupus, pa kuvajte na laganoj vatri. Prijatno!
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!