EVO KAKO POSLE 30 GODINA IZGLEDA DENIS NAPAST: Ušao je u 4. deceniju, gledaćete u neverici (FOTO)
Denis Napast, Foto: Printscreen Instagram

LEP JE

EVO KAKO POSLE 30 GODINA IZGLEDA DENIS NAPAST: Ušao je u 4. deceniju, gledaćete u neverici (FOTO)

Film koji prati zgode i nezgode dečaka Denisa sniman je 1993. godine. Simpatični plavokosi dečak davne '93. imao je sedam godina, a danas Gembl ima 36 godina i izgleda vrlo privlačno

Objavljeno:

Devedesetih smo obožavali dečaka koji je svima redom pravio smicalice a nas uveseljavao.

"Denis Napast" je film koji se obično puštao oko praznika. Pre toga je bio u animiranoj verziji i gledali smo ga kao crtani film.

"Denis Napast" film kojeg se setimo sa velikom setom, a evo kako danas izgleda lik dečaka, koji je tumačio Mejson Gembl koji je tada imao svega sedam godina.

Na audiciju za film prijavilo se 20 hiljada dečaka, a baš su Gembl izabrali za ulogu Denisa. Priča o Denisu je slična onoj u filmu "Sam u kući".

Denis Napast
foto: Printscreen

Radnja filma je uzbudljiva. Denis je glavna uloga i njegove vralogolije jedva izdržavaju njegovi roditelji koji su morali da otputuju van svog grada i ostavljaju ga na čuvanje gospodinu Vilsonu.

Gospodin Džordž Vilson naprosto poludi u Denisovom društvu, ne shvatajući kako dečak zapravo samo želi da se zabavi i bude na usluzi čak i lopovima koji vrebaju. Film je osvojio nagrade Golden Screen i Young Artist.

Film koji prati zgode i nezgode dečaka Denisa sniman je 1993. godine. Simpatični plavokosi dečak davne '93. imao je sedam godina, a danas Gembl ima 36 godina i izgleda vrlo privlačno.

Nakon filma "Denis Napast", Gembl je glumio i u filmovima "Just in time", "Bad Moon" i "Spy Hard" pre nego što je odlučio kako se glumom ipak neće baviti.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.