KAFU SAM ZAMENILA OVIM NAPITKOM I EVO ŠTA MI SE DESILO: Nisam ovo očekivala ni najmanje
Kafa, Foto: Printscreen/Youtube/Vrata Zdravlje

AU

KAFU SAM ZAMENILA OVIM NAPITKOM I EVO ŠTA MI SE DESILO: Nisam ovo očekivala ni najmanje

Žena je shvatila da bi nekad trebalo poslušati narodnu medicinu

Objavljeno: 11:55h

Naši stari su imali običaj da kažu da se med leči jedino ako ga svaki dan uzimate u normalnim količinama.

Jedna žena sprovela je svojevrsni eksperiment. Godinu dana je pila svako jutro vodu sa medom i limunom, evo njenog iskustva:

Kafa
foto: Profimedia

- Pre godinu dana teško sam obolela od gripa. Lekovi iz apoteke nisu bili posebno efikasni. Jedna žena mi je preporučila da pijem toplu vodu sa medom i limunom svako jutro. Naravno, reagovala sam skeptično na njenu preporuku, ali ipak sam je poslušala. Grip je prošao, ali ovaj napitak je počeo da mi se sviđa - priča žena i dodaje da to traje već godinu dana.

Za to vreme, kako kaže, njen organizam se transformisao na potpuno neočekivani način.

Limun
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/JAZETE PAULISTA

- Već godinu dana nisam se nijednom prehladila. Ne muče me više bolovi u želucu. Treba reći i da nikad nisam verovala u snagu narodne medicine. Bila sam rob apoteka. Zaboli me stomak - pila sam tablete. Muči me hronični umor - pila sam vitaminske tablete, i tako dalje. Za celu godinu čak nisam nijednom kinula. Moje glavobilje su prošlost. Sada nosim med i limun gde god da krenem. Pijem taj napitak čak i u hotelima - kaže presrećna žena.

Ova žena kaže da više ne pije ni jutarnju kafu i veoma lako se razbudi. Njen "limuno-medeni koktel" izbavio ju je od zavisnosti od kafe i od glavobolje. Ona je dodala i da sada ima mnogo više energije, odlično se naspava i ujutro je uvek nasmejana.

Borov med, Med
foto: Printscreen/youtube/kuhajipeci

- Ranije, da bih se potpuno razbudila, trebalo mi je skoro sat vremena. Sada nisam nervozna i ne pridikujem svojim bližnjima. Zaboravila sam kada sam poslednji put osećala napetost u prvom delu dana. Ljudi u mojoj okolini su postali zdraviji. I ovo je najveća nagrada. Ubedila sam celu porodicu da slede moj primer. Tako, u prošloj godini, grip i druge zimske nevolje nisam dobila ni ja, ni cela moja porodica - rekla je žena.

Ona je odlučila i da sa svima podeli recept za magični napitak.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.