SIROTINJSKI ZALOGAJ U KOJEM SU SE DAVILI NAŠI STARI: U sve se meša SVINJSKA MAST, ništa ukusnije i JEFTINIJE
Hleb, so i mast, Foto: Printscreen

UKUSNO

SIROTINJSKI ZALOGAJ U KOJEM SU SE DAVILI NAŠI STARI: U sve se meša SVINJSKA MAST, ništa ukusnije i JEFTINIJE

Dođeš iz škole, sa igrališta il ti je jednostavno što kažu - pao šećer.

Objavljeno: 16:22h

Nema ko barem jednom u životu nije okusio ovo kulinarsko savršenstvo. I ko god da je probao jednom, probao je ponovo Da tražiš pare za čokoladu ne vredi - nema. Da tražiš da ti sad prave tortu il neki kolač - nema vremena, al nema ni onih već pomenutih para. E onda pribegavaš jedinom rešenju.

Svinjska mast
foto: Printscreen/youtube/GreenLife

1. Otrčiš ili se ušunjaš (zavisno od okolnosti 2. Proveriš da li ima domaćeg hleba. Ako je još i vruć onda stvarno imaš sreće. 3. Proveriš u kantici ima li masti. 4. Isečeš krišku (il dve) pa namažeš mast na hleb (ne mnogo debelo, al ni baš da se hleb vidi). 5. Popneš se na prste (jer nekako je uvek negde gore) i pronađeš među začinima alevu papriku. 6. I uz nešto soli začiniš prema ukusu. Nema ko barem jednom u životu nije okusio ovo kulinarsko savršenstvo. I ko god da je probamo jednom, probao je ponovo... Bila je to prava poslastica našeg detinjstva kojoj se uvek rado vraćamo.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.