recept
OVAKVA KUPUS SALATA JE BOLJA I OD KAFANASKE: Poseban ŠMEK joj daje JEDAN PRELIV, od sad ćete samo takvu JESTI
Ovaj recept će vam se posebno dopasti
Kupus salata se pored belolučenih paprika, najčešće pravi ili naručuje u restoranima, pogotovo zimi. Bilo da je pravite od svežeg ili kiselog kupusa odlično je posluženje uz pečenje, naročito na slavama.
Dodatni je plus što se i brzo pravi, pa je spas u zadnji čas. Ovaj recept će vam se posebno dopasti, a drugačijom i boljom je čini preliv od začinskog bilja, meda i belog luka.
Sastojci:
400 g kupusa
mirođija
peršun
4-5 kašika maslinovog ulja
1 čen belog luka
1 kašika sirćeta
1 kašičica meda
Priprema: Kupus isecite ili izrendajte, pa posolite i pobiberite i promešajte. U blenderu usitnite peršun, mirođiju, beli luk, med, maslinovo ulje i sirće. Treba da dobijete glatku smesu. Prelijte preko kupusa i dobro promešajte.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!