ŽENU U OVOM ZNAKU JE NAJTEŽE OSVOJITI: Ljubav se sa njom polako rađa
Žena, Foto: Profimedia

as

ŽENU U OVOM ZNAKU JE NAJTEŽE OSVOJITI: Ljubav se sa njom polako rađa

Ne može se reći da je veliki optimista, život je za nju nešto veoma ozbiljno

Objavljeno:

Ovu ženi uopšte nije lako osvojiti.

Njen odnos prema životu je realan. Ona voli postojanost. Ceni samo one ljude koji imaju određene vrednosti u skladu sa njenim razmišljanjima. U životu ne voli da gubi vreme na neozbiljne ili bezvredne situacije. Realista je i odličan organizator.

U poslu, kao i u životu, ni na koji način ne želi da privlači pažnju drugih. Radi diskretno i marljivo kao mrav. Samoća je njeno utočište. Ne može se reći da je veliki optimista, život je za nju nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekuje veliku radost, ne veruje ni u kakva čuda.

1 / 5 Foto: Profimedia

U pitanju je žena Jarac.

Ženu Jarca nije lako osvojiti. Sa njom ljubav ne može doći kao grom iz vedra neba. Žene Jarčevi retko dožive veliku ljubav. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči da to prizna, to se obično dešava nakon dužeg poznanstva sa muškarcem. Ljubav se sa njom polako rađa.

par, Brak, Terapija, Bračna terapija, Psihoterapeut
foto: Profimedia

Ni vreme ni fizička razdvojenost ne mogu da poremete njenu ljubav. Doduše, njen partner mora biti maksimalno strpljiv. Žene Jarčevi često stupaju u brak kada zagaze u zrelo doba, više po volji razuma nego iz strasti.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.