OVO JE KUĆA SEKE SABLIĆ U CRNOJ GORI: Iscurele slike zbog kojih ćete ZANEMETI, da čovek POZAVIDI (FOTO)
Seka Sablić, Foto: Beta/ Milan Obradović

otkrivamo

OVO JE KUĆA SEKE SABLIĆ U CRNOJ GORI: Iscurele slike zbog kojih ćete ZANEMETI, da čovek POZAVIDI (FOTO)

Fanstatičan pogled na more pruža se sa terase, a do samog centra Rose deli je stotinak stepenica

Objavljeno: 11:04h

Brojne poznate ličnosti iz sveta glume i muzike mogu da se pohvale luksuznim kućama koje se nalaze na samoj obali Jadranskog mora, gde uglavnom provode letnje dana opuštajući se sa porodicom i najbližim prijateljima.

Crnogorsko primorje oduvek je bilo zanimljivo estradnim ličnostima.

Glumica Seka Sablić već godinama unazad vlasnica je sasvim pristojne kuće u mestu Rose.

Fanstatičan pogled na more pruža se sa terase, a do samog centra Rose deli je stotinak stepenica. Brojni glumci upravo u Rosama imaju svoje kuće, a mesto je toliko izolovano od civilizacije da nema nijednu prodavnicu, već se meštani ovog mesta hranom snabdijevaju tako što im svakog dana u jutranjim časovima dolazi veliki kombi gde kupuju hleb i voće.

1 / 3 Foto: Printscreen/Paparazzo lov

Ranije smo pisali o njenom odnosu sa sinom i snajom.

Ako se uzme u obzir to da ga je odgajala sama, bez podrške muža, u možda čak i najgore vreme, sasvim očekivano bi bilo da je sin Seke Sablić krenuo sranputicom. Mnogim madićima njegovog uzrasta upravo to se dogodilo, međutim, glumica odgajana po tradicionalnim strogim vrednostima, niti jednog jedinog trena mezimca nije puštala bez nadzora nastojeći da od njega stvori muškarca za primer, kojim će se ponositi.

Sve što je namerila to je ostvarila te se danas može pohvaliti predivnim i pretalentovanim naslednikom, koji joj je podario unuke, ali i neizmernu radost zbog profesionalnih uspeha, koje niže. Seka je par puta naglasila, budući da su iz iste branše, da je prema sinu dosta kritički nastrojena te da mu uvek kaže kada to može bolje i jače, koliko god se on ljutio. Naravno priznala je i da se s godinama i Stefanovim iskustvom u poslu, sve manje meša, ali da je vrlo prisutna u njegovom privatnom životu, da ga redovno posećuje, pomaže snaji, obožava da se igra sa unučićima i to sve uporedo sa novim angažmanima na filmu i u pozorištu.

Seka Sablić
foto: Marina Lopičić

Jedan od onih o kojem se poslednjih nedelja dosta piše je i film "Komedija na tri sprata" u kojem Seka tumači majku nepopravljivog kriminalca. Gostujući u emisiji povodom pomenutog ostvarenja dramska umetnica priznala je da joj se lik veoma dopao jer mu je dosta slična, najviše po tome sa kakvom požrtvovanošću se njena junakinja Živka odnosi prema nasledniku, što je, po njenim rečima, baš ono što i sama praktikuje.

- Dopala mi se uloga, ima ona nešto slično sa mnom, ta neprikosnovena majka to se meni jako dopalo koja prihvata svoga sina baš takvog kakav jeste, čak i kad robija ona je već shvatila da on čitavog života pravi neko čudo, neki kriminal i ona ga čeka da dođe iz zatvora. Njoj su dve stvari najvažnije u životu njen sin i slava gde okuplja tu celu zgradu, ona je prosto kao stub egzistenije sa tom hranom koju sprema, održava sve te ljude na okupu i sina. Ima nešto racionalno što lični na mene - ispričala je Seka otkrivši kakav odnos zapravo ima sa jedincem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.