NOVI DETALJI O SMRTI MLADOG GLUMCA: Informacija procurila JAVNO, nacija je u ŠOKU
Džejson Dejvid Frenk, Foto: Printscreen

UŽAS

NOVI DETALJI O SMRTI MLADOG GLUMCA: Informacija procurila JAVNO, nacija je u ŠOKU

On je sa suprugom tražio odvojene sobe u hotelu gde se obesio

Objavljeno:

Čuveni Zeleni moćni rendžer, glumac Džejson Dejvid Frenk, preminuo je u nedelju 19. novembra pod sumnjom da je izvršio samoubistvo, a sada su isplivali novi detalji tragičnog događaja.

Kako prenosi "TMZ", Džejson je imao bračne probleme nekoliko meseci pre nego što je oduzeo sebi život, a žučnu raspravu sa suprugom Temi imao je u petak i subotu, kada je reagovala i policija.

Bračni par odseo je u jednom hotelu u petak, ali su tražili odvojene sobe i ubrzo je nastao nemir u hotelu, a njihovu raspravu zaustavilo je obezbeđenje.

Razlog čitave svađe za prekid braka je navodno njegova romansa sa drugom ženom, a američki mediji sada pišu da je par bio zajedno kada je glumac rešio da digne ruku na sebe.

Moćni rendžeri
foto: Printscreen

Nakon svađe u petak uveče, u subotu rano ujutru je ponovo buknula rasprava, posle čega je Frank izbacio iz svoje sobe suprugu. Ona je tada počela da zove policiju koju nije mogla da dobije, a kada su stigli na teren, zatekli su glumca obešenog u kupatilu.

Iza Džejsona je ostalo četvoro dece, a njegov predstavnik za medije rekao je za "TMZ" posle tragedije:

- Mnogo je voleo svoju porodicu, prijatelje i fanove. Zaista će nedostajati.

Podsetimo, glumac je od 1993. do 1996. godine igrao Tomija Olivera, Zelenog, a potom i Belog Rendžera u popularnoj seriji "Moćni rendžeri". Za njegovu ulogu bilo je predviđeno samo 14 epizoda, ali pošto se pokazao veoma uspešnim i popularnim, produkcija ga je vratila kao Belog rendžera i novog vođu tima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.