VAŽAN ASTROLOŠKI DOGAĐAJ DEŠAVA SE 23. NOVEMBRA: Pogodiće u TAČNO OVO VREME, i uticaće na OVE LJUDE
Mlad mesec, Foto: Beta

astro

VAŽAN ASTROLOŠKI DOGAĐAJ DEŠAVA SE 23. NOVEMBRA: Pogodiće u TAČNO OVO VREME, i uticaće na OVE LJUDE

Mlad Mesec u Strelcu najjače će uticati na ove horoskopske znakove

Objavljeno: 11:23h

U nedelji koja je pred nama očekuje nas važan astrološki događaj, a to je mlad Mesec u znaku Strelca (23. novembar tačno u 23:57), koji je veoma simboličan jer donosi ostvarenje želja.

Kako je Strelac najpozitivniji znak u zodijaku, jasno je da će se u nama probuditi vera u dobro, optimizam i želja za putovanjima. Nakon sezone Škoprije, ova Strelčevska će biti pravi preokert. Očekuje nas više smeha, pozitivnih vesti, a mlad Mesec u ovom znaku može da donese ostvarenje iskrenih želja.

Horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

Mlad Mesec u vašem znaku treba da iskoristite kako bista ostvarili želju koju vam je najvažanija. Ovo je prilika za ostvarivanje ličnih snova ali i novih početaka. U moru teških perioda, ovaj je dobar i treba to da iskoristite.

LAV

Pred vama je period u kojem možete da mate zanimljiva poznanstva na mestu javnog tipa. Ukoliko ste slobodni, može da vam se dogodi romantičan susret sa osobom koja je stigla sa puta. Veoma pozitivan datum koji će vam prijati.

OVAN

Mlad Mesec u Strelcu u vama budi avanturistički duh. Imaćete mogućnost da otputujete na daleku destinaciju i potrebna vam je promena. Za mlade Ovnove ovo je odličan astrološki aspekat za usavršavanje i studiranje.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.