HOROSKOP ZA SUTRA DONOSI VELIKE PROMENE: Evo šta su vam zvezde spremile za 22. NOVEMBAR
Horoskop, Foto: Profimedia

VAŽNO

HOROSKOP ZA SUTRA DONOSI VELIKE PROMENE: Evo šta su vam zvezde spremile za 22. NOVEMBAR

Sastanak iza zatvorenih vrata proteći će u napetoj pregovaračkoj atmosferi, ali ćete ipka na kraju uspešno sklopiti sporazum. Bez razmišljanja ćete se upustiti u strastvenu ljubavnu avanturu na kraćem putovanju.

Objavljeno:

Ovan 21.3.- 20.4. Šalite se, smejte se, širite pozitivnu energiju oko sebe. Ne dozvolite da vam išta mrači dan. LJUBAV Slobodni će imati previsoke kriterijume u ljubavi. POSAO Vaša pozicija je sigurna. ZDRAVLJE Problemi sa zubima. Bik 21.4.-21.5. Nećete dozvoliti da vam neki tekući problemi kvare raspoloženje ali to će svakako uticati na odnose sa nekim ljudima. LJUBAV Izađite i zabavite se. POSAO Istaknite se svojim sposobnostima. ZDRAVLJE Problemi sa stomakom. Blizanci 22.5.- 21.6. Raspoloženje vam može biti promenljivo ali vodite računa da ne iskaljujete svoj bes na nedužne jer veoma često radite baš tako. LJUBAV Slobodni će biti dosta nesigurni i stidljivi, a zauzeti mogu imati veoma važne razgovore o budućnosti. POSAO Na poslu može biti burno i na neki način stresno.

Horoskop
foto: Profimedia

ZDRAVLJE Uzimajte vitamine kroz hranu.

Rak 22.6. - 22.7. Značajne informacije mogu doći do vas od nekoga koga ne smatrate bliskim. Svakako ih proverite. LJUBAV Nova osoba u vašem životu ili osoba koju ste ranije češće viđali može napraviti malu pometnju i naterati vas da razmišljate na drugačiji način. POSAO Uspesi u pregovorima. ZDRAVLJE Problemi sa kičmom. Lav 23.7.- 22.8. Nećete moći da sprovedete sve svoje planove u delo, a da se usput ne sukobite sa pojedinim ljudima. LJUBAV Delujete veoma inspirativno na jednu osobu na koju jedva da obraćate pažnju. POSAO Danas možda nećete postići nikakav jasan dogovor ali stvari će s epokrenuti sa mrtve tačke. ZDRAVLJE Problemi sa zglobovima.

Devica 23.8. - 22.9. Iscrpljuju vas neke obaveze koje ste sami sebi nametnuli ali kao po običaju ne odustajete. LJUBAV Interesantna poznanstva za one koji su slobodni i otvoreni za nove veze. POSAO Vreme je da shvatite kako ne možete sev sami da uradite. ZDRAVLJE Stabilno. Vaga 23.9. - 22.10. Ništa vam neće delovati nerešivo. Ulazite u sve sa velikom dozom optimizma i raspoloženi ste za novine. LJUBAV Prihvatite partnerove sugestije. POSAO Naćićete se na ispitu kod nekih ljudi. Vašom krivicom. ZDRAVLJE Problemi sa nesanicom. Škorpija 23.10.- 22.11. Želećete da vas okružuju red i čistoća, a delovaće vam da je sve u haosu i da ništa ne postižete svojim trudom. LJUBAV Danas zbog stidljivosti nećete postići ono što ste želeli. POSAO Ideje primenite u praksi. ZDRAVLJE Problemi sa varenjem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.