OVAKO JE DANICA RISTOVSKI IZGLEDALA U MLADOSTI: U ovo se Lazar ZALJUBIO, bila je PRVA KLASA (FOTO)
Danica i Lazar Ristovski, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

OTKRIVENO

OVAKO JE DANICA RISTOVSKI IZGLEDALA U MLADOSTI: U ovo se Lazar ZALJUBIO, bila je PRVA KLASA (FOTO)

Danica ima iza sebe veliki broj televizijskih i filmskih uloga, ali je najviše njih zabeležila u pozorištu, u kom vredno radi još od navršenih studija glume

Objavljeno:

Uvek nasmejana glumica Danica Ristovski, koju televizijska publika obožava zbog uloge tetke Lile u seriji "Igra sudbine", u svakoj prilici je odevena vrlo otmeno, a ona hipnotiše širokim osmehom, energijom i prirodnom lepotom kakva se retko viđa.

Danica ima iza sebe veliki broj televizijskih i filmskih uloga, ali je najviše njih zabeležila u pozorištu, u kom vredno radi još od navršenih studija glume.

Prvakinja je Beogradskog dramskog pozorišta, u kom ju je publika gledala u predstavama "Dugo putovanje u Jevropu", "Kad su cvetale tikve", "Moskvičem do pakla", "Draga Jelena", "Trpele"...

Ipak, kao vrlo mlada, Danica se pojavljivala u manjim ulogama u ostvarenjima koje danas znamo kao kultna, poput serija "Pozorište u kući", "Vruć vetar" i "Svetozar Marković", a sa 22 godine je zabeležila ulogu i u filmu "Dvoboj za južnu prugu", u kojoj je oduševila kako svojim talentom tako i lepotom.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube

"Dvoboj za južnu prugu" je ostvarenje iz 1978. godine, čiju režiju potpisuje Zdravko Velimirović, a scenario Puriša Đorđević i Zdravko Velimirović. U pitanju je stari partizanski film s Dragomirom Bojanićem Gidrom u glavnoj ulozi, a Danica Ristovski tada je igrala mladu lepoticu Jelenu.

Potpisana kao Danica Kotorčević, pošto je u ovom filmu zaigrala pre udaje za kolegu Lazara Ristovskog, ona nije imala toliko scena kao njene starije kolege, ali je svakako ostavila snažan utisak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.