20. NOVEMBRA OVOM ZNAKU STIŽU PARE: Napuniće mu se NOVČANIK
Horoskop, Foto: Profimedia

parice

20. NOVEMBRA OVOM ZNAKU STIŽU PARE: Napuniće mu se NOVČANIK

Jedan znak će dobiti pare, a da to nije mogao ni da sanja

Objavljeno: 17:11h

Nedeljni horoskop sa sobom donosi mnogo toga.

Jedan znak će dobiti pare, a da to nije mogao ni da sanja.

Saznajte šta vam zvezde donose.

1 / 4 Foto: Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra 2022. godine.

OVAN

Nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra 2022. godine je u znaku sjajnih vesti! Već početkom nedelje osetićete sjajne promene u raspoloženju, čini se da vas je dugo mučio problem za koji ste mislili da je teško rešiv. Finansijska situacija se polako stabilizuje, ali ovo nije najbolji period za podizanje kredita. U ljubavi sve ide kako treba, partner želi da pređete na viši korak. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam savetuje da se prepustite emocijama. Fokusirani ste na osobu koju ste nedavno upoznali i koja vam privlači pažnju, ali nema potrebe da budete zatvoreni za novi početak. Ovo je idealan period da konačno presečete i ostavite prošlost iza sebe, jer nova prilika je možda baš ono što ste tražili. Slušajte svoju intuiciju, čeka vas lepa nagrada. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Horoskop
foto: Profimedia

BLIZANCI

Posao je u fokusu vašeg nedeljnog horoskopa. Možete da očekujete nekoliko sjajnih ponuda, naročito ako su povezane sa inostranstvom. Izlazak iz zone komfora može potpuno da vam promeni život, ali dobro razmislite da li ste spremni za ovaj korak. Takođe, izbegavajte ljude koji vam ne prijaju, moguće je da ćete ovih dana padati pod uticaj, a to vam nikako ne ide u prilog. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

RAK

Nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra 2022. godine vam predviđa konflikte sa članovima porodice, ali i prijateljima. Tenziju koju osećate zbog porodičnih problema prenosite i na druge ljude, potrudite se da ne reagujete ishitreno i naglo. Ovih dana možete da napravite "čišćenje" kada su međuljudski odnosi u pitanju, vodite računa da se ne pokajete. Zadovoljni ste kada je ljubavna situacija u pitanju. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Horoskop
foto: Profimedia

LAV

Ove nedelje zračite pozitivnom energijom, a isto ćete privući! Sredinom sedmice možete da očekujete jedno lepo poznanstvo koje dolazi preko prijatelja, spremite se za novu ljubav! Ovo može da bude ono što ste dugo čekali, želeli ili možda manifestovali. Bićete sigurni da ste konačno pronašli osobu sličnu vama, koja potpuno razume i podržava vaše stavove, a na vama je da se samo opustite, prepustite i uživate! Najbolji dan biće vam sreda i četvrtak.

DEVICA

Početak nedelje počinje turbulentno. Imate osećaj da ste "razapeti" sa svih strana i teško se borite sa pritiskom. Ne brzajte, bolje se fokusirajte na jedno, ali vredno. Lista prioriteta može da vam pomogne u borbi sa svim obavezama i zadacima, a takođe možete da se oslonite na člana porodice. Sve će vam se isplatiti višestruko, a novac možete da očekujete krajem nedelje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

VAGA

Nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra 2022. godine vam savetuje da ne mešate posao i ljubav. Neke tajne će isplivati na površinu, pa možete da očekujete razočaranje. Bliska osoba nije potpuno iskrena prema vama, ali ne očajavajte. Možda je baš ovo trebalo da se desi kako biste otvorili oči i krenuli u nov početak. Slušajte savete od osobe od koje do sada niste, želi vam dobro. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

ŠKORPIJA

Ovu nedelju obeležiće sjajni rezultati kada je posao u pitanju! Mnogi vam zavide na uspesima koje ste postigli, naročito što mnogi misle da sve obavljate sa neverovatnom lakoćom. Uživajte u svojim plodovima rada i počastite sebe lepom kupovinom nečega što već dugo želite. Slede sitne razmirice u ljubavi, partner vam zamera nedostatak pažnje. Priredite mu neko iznenađenje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop vam predviđa poziv koji može da vam okrene život naopačke. Slede velike promene, naročito ako planirate da menjate mesto stanovanja ili da pazarite skupocenu nekretninu. Savet je da dobro proverite šta potpisujete, zato angažujte ljude koji se razumeju u takvu vrstu papirologije. Ništa ne obavljajte sami. Fali vam komunikacija sa partnerom, razgovarajte iskreno. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

JARAC

Ove nedelje imate potrebu za izolacijom. To i nije loše, konstantno ste u društvu ljudi koji žele neku vrstu koristi od vas. Vodite računa kome se poveravate, ovih dana možete da budete glavna tema ogovaranja. Nedostaje vam osoba iz prošlosti, čini se da još uvek niste spremni da krenete dalje. Možda vam je potreban razgovor sa njom, pozovite je i budite iskreni. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Horoskop
foto: Profimedia

VODOLIJA

Muči vas osećaj stagnacije koji imate već neko vreme. Ukoliko želite promenu, budite spremni da rizikujete. Sredinom nedelje imaćete prvu priliku za to, vreme je da dokažete šta i koliko toga možete. U ljubavi nije sve na zavidnom nivou, nikako da se razumete sa partnerom. Komunikacija je ključ uspeha, ali budite svesni da bi trebalo da budete spremni na kompromis. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra 2022. godine vam donosi zasluženu nagradu. Veoma ste efikasni na radnom mestu, brzo razmišljate, koncentrisani ste i sve vam ide od ruke. Moguće je da ćete morati da donesete neku tešku odluku, pa se ne libite da potražite pomoć kolega. Krajem nedelje je moguća nervoza, ali to će biti kratkog daha. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.