DRAGAN BJELOGLRIĆ SE UPRAVO OGLASIO I OBJAVIO VEST: Ovo su svi ČEKALI DA ČUJU
Dragan Bjelogrlić, Foto: Kurir

otkrio

DRAGAN BJELOGLRIĆ SE UPRAVO OGLASIO I OBJAVIO VEST: Ovo su svi ČEKALI DA ČUJU

Glumac nije bio večeras planiran kao govornik, već se kratak razgovor sa njim odigrao sasvim spontano

Objavljeno:

Istaknuti glumac, reditelj, producent i scenarista Dragan Bjelogrlić otkrio je da je upravo završio snimanje svog novog filma "Lančana reakcija" prema romanu "Slučaj Vinča" (Laguna, 2017) lekara i književnika Gorana Milašinovića.

Bjelogrlić je sinoć bio u publici kao podrška piscu Milašinoviću na veoma posećenoj promociji njegovog najnovijeg romana „Muk“, takođe u izdanju kuće „Laguna“.

„Snimanje našeg filma je završeno pre tri dana. Mogu reći da sam jako zadovoljan kako je sve ispalo, a sad nas čeka post-produkcija, montaža“, rekao je Bjelogrlić na promociji u beogradskoj knjižari Delfi SKC.

„Mislim da je najvažnije da pisac bude zadovoljan filmom. Najbolje je onda njega da pitate o utiscima“, sa osmehom je napomenuo Bjelogrlić koji novi film potpisuje kao režiser, ko-scenarista, producent, a igra i jednu od važnih pratećih uloga.

Dragan Bjelogrlić
foto: Nemanja Nikolić

Glumac nije bio večeras planiran kao govornik, već se kratak razgovor sa njim odigrao sasvim spontano.

Bjelogrlić je kazao da u ovom trenutku nije izvesno kada će biti izvesno prikazivanje filma. Okvirno je to, kaže, proleće ili jesen naredne godine.

U filmu “Lančana reakcija” osim Bjelogrlića igraju Predrag Miki Manojlović, Radivoje Raša Bukvić i mnogi francuski glumci, tako da je ovo srpsko-francuska koprodukcija.

Radni naziv tog ostvarenja dugo je bio “Čuvari formule”, a scenario potpisuju Dragan Bjelogrlić i Vuk Ršumović, kao i pisac Goran Milašinović, koji kaže da je odlazio na snimanja te da mu je bilo veoma zanimljivo da bude na setu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.