OVO JE PRAVA ISTINA O RAZVODU IVANA MILINKOVIĆA I MILICE: Spominje se MLAĐA LJUBAVNICA, ON ODMAH PRESEKAO
Foto: Printscreen

OTKRIO ISTINU

OVO JE PRAVA ISTINA O RAZVODU IVANA MILINKOVIĆA I MILICE: Spominje se MLAĐA LJUBAVNICA, ON ODMAH PRESEKAO

Povodom ovih navoda, Ivan je nedavno rešio da se oglasi i otkrije istinu

Objavljeno:

Razvod Ivana Milinkovića bila je tema o kojoj su brujali domaći mediji a o navodnoj vezi sa dve decenije mlađom ljubavnicom oglasio se i pevač.

Prema pisanjima nekih medija, Ivan Milinković, nekadašnji pevač „Legendi“, razvodi se od supruge Milice. Razlog je, navodno, pevačeva veza sa 20 godina mlađom konobaricom.

„Istina je da se on razvodi od supruge Mice. Shvatio je da taj brak nije kao ranije i da je došao kraj. Jedno vreme je čak posećivao bračnog savetnika ne bi li shvatio da li je u pravu ili ipak greši. Međutim, ni on mu nije pomogao da spase brak, tako da je odlučio da se razvede i da ne maltretira ni sebe, ali ni Micu“, rekao je izvor blizak pevaču za Alo!

a
foto: Privatna arhiva/Kurir

Povodom ovih navoda, Ivan je nedavno rešio da se oglasi i otkrije istinu:

„To je glupost koju je neko prosuo i vi ste već ne znam koji novinar koji me zove. Napišite šta hoćete, ali što se moje intime tiče, sve je u najboljem redu“, rekao je Ivan.

Pevač koji sa suprugom Milicom ima devetogodišnjeg sina Filipa iza sebe već ima jedan brak. Sa Vesnom je bio sedam godina u braku, a kako se svojevremeno pisalo, razveo se nakon što je na jednom nastupu upoznao sadašnju suprugu Milicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.