SERIJA "GREH NJENE MAJKE" NA KURIR TELEVIZIJI: Pratite uzbudljivu priču o mladoj devojci Nedi radnim danima u 15h
Foto: Kurir tv

KURIR TV

SERIJA "GREH NJENE MAJKE" NA KURIR TELEVIZIJI: Pratite uzbudljivu priču o mladoj devojci Nedi radnim danima u 15h

Radnja serije je smeštena u vreme pred Drugi svetski rat u Kraljevini Jugoslaviji. Priča prati devojku Nedu, koja je veoma mlada ostala na tragičan način bez roditelja. Sama na svetu, počinje borbu za mesto u društvu i životu pokušavajući da shvati šta je to njena majka nekad učinila i zbog čega ona mora da ispašta njen "greh"

Objavljeno:

Pogledajte prvu epizodu serije "Greh njene majke" danas na Kurir televiziji. Popularna serija emitovaće se svakog radnog dana u terminu rezervisanom za "Serije u 3" od 15 časova.

Domaća serija "Greh njene majke" snimljena je 2009. godine. Deo je svojevrsne trilogije nastale po romanima poznate spisateljice Milice Jakovljević, Mir-Jam. Po motivima romana, scenario je napisao Zdravko Šotra.

Radnja serije je smeštena u vreme pred Drugi svetski rat u Kraljevini Jugoslaviji. Priča prati devojku Nedu, koja je veoma mlada ostala na tragičan način bez roditelja. Sama na svetu, počinje borbu za mesto u društvu i životu pokušavajući da shvati šta je to njena majka nekad učinila i zbog čega ona mora da ispašta njen "greh".

Iskušenja kroz koja prolazi i prepreke koje mora da savlada učiniće Nedu sposobnom da se na pravi način suoči sa svetom u kome živi i da u njemu nađe svoje mesto i zasluži sreću.

Na početku serije upoznajemo mladu studentkinju iz Sremskih Karlovaca, Ranku, koja na svetosavskom balu upoznaje mladića Svetislava, a nakon jednogodišnje veze oni se i vere. Na raspustu u Karlovcima Ranka susreće zgodnog i bogatog bankara Dušana za koga se ubrzo udaje. Svetislav ne može da preboli raskid i pokušava da izvrši samoubistvo. Nekoliko godina kasnije Ranka i Svetislav se ponovo sreću. Ona ima ćerku Nedu i nesrećna je u svom braku, dok se Svetislav nikada nije oženio, živi povučeno na svom imanju. Nakon teške bolesti umire, a svom sestriću Bojanu ostavlja neobičan zavet.

Glavne uloge igraju Ivana Jovanović, Ivan Bosiljčić, Marija Vicković, Siniša Ubović, Miloš Đuričić, Vesna Stanojević, Marija Krulj, Slaviša Čurović, Marinko Madžgalj, Jasmina Avramović, Maja Kolundžija, Vojin Ćetković, Ružica Sokić, Katarina Janković, Bojana Grabovac i mnogi drugi.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.