OVA POZNATA GLUMICA JE RODILA UNUKA MIODRAGU KRSTOVIĆU: Gledamo je u POPULARNOJ seriji, OVO JE NJENA SLIKA (FOTO)
Miki Krstović, Foto: Dragana Udovčić

OTKRIVAMO

OVA POZNATA GLUMICA JE RODILA UNUKA MIODRAGU KRSTOVIĆU: Gledamo je u POPULARNOJ seriji, OVO JE NJENA SLIKA (FOTO)

Milena je članica Pozorišta na Terazijama, a prepoznatljivost šire publike stekla je igrajući jedan od glavnih likova u tv seriji "Nemoj da zvocaš", ali i glavnom ulogom u filmu "Amanet" gde je odigrala jako eksplicitnu scenu sa glumcem Svetozarom Cvetkovićem

Objavljeno: 11:18h

Ivan Krstović, sin je našeg poznatog glumca Miodraga Mikija Krstovića, ali za razliku od svog oca, ovaj talentovani mladić postao je uspešan producent.

Njegov potpis stoji između ostalih na "Nečistoj krv" i seriji "Jutro će promeniti sve". Svoj talenat, koji itekako ima nasledio je od oca, iskoristio je da ostane u svetu filma ali je izabrao da krene drugim putem i postane producent.

Živi u zajednici sa našom popularnom glumicom Milenom Živanović sa kojom je dobio sina Tadiju 2018. godine, oni su se iste godine a nakon petogodišnje veze. Milenu trenutno gledamo kao Lidiju u seriji "Dinastija".

Njegov otac Miodrag Miki Krstović, rođen je u Beogradu 1950. i važi za jednog od najpoznatijih i najboljih srpskih filmski i pozorišni glumac a u braku je sa Ivankom Krstović, našim poznatim kostimografom.

U svojoj 45 godina dugoj karijeri odigrao je mnoštvo velikih uloga i svima nam na lice naterao i suze i smeh, a ostao je najpoznatiji po glumi u "Povratku otpisanih", "Kamiondžijama", "Poslednji krug u Monci", "Boljem životu", "Srećnim ljudima" i mnogim drugim.

– Verujem u sudbinski odnos zauvek. Intuicija mi govori da sam pronašla svoju ljubav za do kraja života. I to je najlepši osećaj na svetu! Ivan je pre svega moj najbolji prijatelj, osoba kojoj prvoj javim važne vesti i 24 sata sam voljna da budem tu za njega. Uživancija mi je da jurim po parkovima sa sinom i suprugom. Tada rado i zagrlim drvo, pretvaram se da umem da sviram klavir, te lupetam akorde i glasno pevam - rekla je jednom prilikom Milena o svom izabraniku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.