PIKANTNA RIBA U FOLIJI: Ovako pripremljena će se SAMA ODVAJATI od kosti, a punjenje joj daje POSEBNO DOBAR UKUS
Riba u foliji, Foto: Arvydas Lakacauskas / Alamy / Alamy / Profimedia

NJAMI

PIKANTNA RIBA U FOLIJI: Ovako pripremljena će se SAMA ODVAJATI od kosti, a punjenje joj daje POSEBNO DOBAR UKUS

Preukusna je, morate probati

Objavljeno:

Stručnjaci kažu da bi sedmično trebalo da imamo bar dva riblja obroka. U tom slučaju, hajde da ih poslušamo...

SASTOJCI:

morska riba (po želji)

peršun

beli luk

crni luk

belo suvo vino

maslinovo ulje

so

PRIPREMA:

1. Očišćenu ribu natrljajte solju, pa ostavite da oko sat vremena odstoji u frižideru.

2. Na vrlo malo maslinovog ulja (tek da zamastite posudu) izdinstajte beli i crni luk i peršun.

3. Ribu stavite na foliju pa je napunite smesom koju ste prethodno izdinstali, prelijte je uljem i vinom i dobro zamotajte u foliju pazeći da se ulje ne razlije. Stavite u rernu i pecite oko sat vremena na umerenoj temperaturi.

4. Pečenu ribu servirajte u duguljastom tanjiru s kuvanim krompirom, zelenom salatom ili kuvanom blitvom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.