EVO ŠTA JEDE ZDRAVKO ČOLIĆ: Ko bi rekao da se u ovome "DAVI" najveći šmeker na estradi
Zdravko Čolić, Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVENO

EVO ŠTA JEDE ZDRAVKO ČOLIĆ: Ko bi rekao da se u ovome "DAVI" najveći šmeker na estradi

Najveća pop zvezda u regionu Zdravko Čolić važi za najvećeg gospodina na estradi. To je potvrdila i Sandra Đuretić, kuvarica i blogerka koja je pre par godina često kuvala za njega.

Objavljeno:

Radeći u jednom poznatom beogradskom restoranu, koji je Čola redovno posećivao, imala je priliku da svakodnevno sprema hranu za pevača, ali i da iz jednog gesta otkrije kakav je zapravo Zdravko privatno.

"On je bio naš redovan gost i pre svega čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan.

Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije radio", kaže Sandra i otkriva šta Čola najviše voli da jede.

Zdravko Čolić
foto: Dragan Kadić

"Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo", ističe Sandra za domaće medije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.