OVO JE KUĆA VESNE DEDIĆ NA ZVEZDARI: Po prvi put vidimo UNUTRAŠNJOST, ovo malo ko IMA (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić

paŽnja

OVO JE KUĆA VESNE DEDIĆ NA ZVEZDARI: Po prvi put vidimo UNUTRAŠNJOST, ovo malo ko IMA (FOTO)

Iako često imamo priliku da je vidimo na malim ekranima voditeljka Vesna Dedić godinama svoju intimu skriva od očiju javnosti

Objavljeno: 13:55h

Poznata književnica Vesna Dedić je neko ko godinama osvaja publiku svojom iskrenošću i pozitivnošću

Iako često imamo priliku da je vidimo na malim ekranima voditeljka Vesna Dedić godinama svoju intimu skriva od očiju javnosti.

Poneke male trenutke sreće podeli sa pratiocima, a najčešće su to oni koji se tiču njene ćerke, koju smatra najvećom životnom nagradom.

Vesna Dedić
foto: Nemanja Nikolić

Vesna je dugi niz godina živela u ulici Vojvode Stepe, a onda je pre oko dve godine odlučila da proda stan u pomenutoj ulici i preseli se na Zvezdaru, piše Kurir.

Ona živi u iznajmljenom stanu, a svoje malo porodično gnezdo uredila je baš po svojoj meri. U njemu se oseća zaštićeno, ali i inspirativno, pa je to mesto gde se spajaju lepo i korisno.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Osim onih intimnih porodičnih trenutaka u svom malom kutku Vesna stvara velika dela, piše, pronalazi inspiraciju za mnoge stvari.

U njemu dominiraju umetnička dela, skulpture, pregršt boja. Sa svoje lepo uređene terase Vesna u toplim letnjim jutrima uživa u pogledu na uzvreli grad.

(Espreso/Glosy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.