NAŠ POZNATI GLUMAC JE OTAC SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Cela Srbija ga zna po OVOME, šokiraćete se (FOTO)
Sergej Trifunović, Foto: Beta

KO BI REKAO

NAŠ POZNATI GLUMAC JE OTAC SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Cela Srbija ga zna po OVOME, šokiraćete se (FOTO)

Marta 2014. godine je osnovao humanitarnu organizaciju Podrži život, sa osnovnim ciljem prikupljanja potrebnih sredstava za lečenje dece, za operacije, kupovinu lekova i medicinskih pomagala.

Objavljeno:

Sergej Trifunović srpski je pozorišni, televizijski i filmski glumac i političar poreklom iz glumačke porodice.

Studirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, a na velikom platnu se prvi put pojavio 1995. u filmu Tuđa Amerika. Proslavio se ulogama u filmovima Ubistvo s predumišljajem, Stršljen, Spasitelj, Munje!, Kad porastem biću kengur, Karaula i seriji Crni Gruja.

Sergej Trifunović
foto: Printscreen/Youtube/ FACE HD TV

Marta 2014. godine je osnovao humanitarnu organizaciju Podrži život, sa osnovnim ciljem prikupljanja potrebnih sredstava za lečenje dece, za operacije, kupovinu lekova i medicinskih pomagala. Posle višedecenijskog društvenog i političkog aktivizma, postao je predsednik Pokreta slobodnih građana 2019. godine.

Njegov mlađi brat je glumac Branislav Trifunović. Otac im se često selio, pa je Sergej živeo u Mostaru, Užicu, Kruševcu i Beogradu. Godine 1990. upisao se na beogradski Fakultet dramskih umetnosti, u klasi prof. dr Vladimira Jevtovića. Zajedno sa njim su studirali Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Nebojša Glogovac i Nela Mihailović. Godine 2009. postao je asistent svom nekadašnjem profesoru, na katedri za glumu Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Sergej Trifunović je rođen 2. septembra 1972. godine u Mostaru u porodici glumca Tomislava Trifunovića i pravnice Slobodanke.

Kurir Đoka, Tomislav TRifunović
foto: Printscreen

Njegov otac je čuveni Tomislav Trifunović, kojeg cela Srbija zna po ulozi čuvenog Đokice iz serije "Porodično blago", kada je delio scenu sa Mišom Janketićem.

Pogledajte pomenutu, urnebesnu scenu u nastavku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.