VIKTOR SAVIĆ DOBIO NOVI IDENTITET: Nećete verovati kakvo IME mu je DODELJENO
Viktor Savić, Foto: Nemanja Nikolić

OBRATITE PAŽNJU

VIKTOR SAVIĆ DOBIO NOVI IDENTITET: Nećete verovati kakvo IME mu je DODELJENO

Glumac je na konferenciji povodom premijere filma otkrio da je u dahu pročitao scenario, ali i da se odmah zamislio nad svojim likom i ideologijama

Objavljeno: 13:34h

Melodramski retrotriler "Vera" u režiji Nedeljka Kovačića stigao je u domaće bioskope. Naslovnu ulogu u ovom ostvarenju tumači Jovana Stojiljković, a u glumačkoj podeli je i Viktor Savić kao komunista Milivoj Perović.

Glumac je na konferenciji povodom premijere filma otkrio da je u dahu pročitao scenario, ali i da se odmah zamislio nad svojim likom i ideologijama.

- U filmu "Vera" igram komunistu. Bila mi je bojazan da scenario ne skrene u smeru veličanja jedne ideologije. Podele nikad nisu dobre, jer stvari nisu crno-bele. Pročitao sam scenario u dahu i nisam pronašao ono što sam se bojao da ću naći, što mi se svidelo. Privukao me je moj lik, jer je on ljubavna strana Verine priče, i nalazi se u toj funkciji filma - rekao je Viktor.

Viktor savić
foto: printscreen

Inače, film "Vera" nadahnut je istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, poznatoj i kao "srpska Mata Hari". Paralelno sa akcionom, špijunskom linijom radnje, fokus je na Verinoj intimnoj, psihološkoj drami u kontekstu tajne njenog porekla, što formira njene odnose s muškarcima u privatnom životu i špijunskoj karijeri.

Pored Jovane i Viktora, u filmu igraju i Petar Zekavica, Tihomir Stanić, Nikola Kojo, Aleksandar Srećković, Anita Mančić, Džek Dimić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić, Bojan Žirović. Originalnu muziku potpisuje Manjifiko, a producentkinja filma je Danka Milošević. Ovaj špijunski triler sa elementima melodrame gledaoci će moći da vide i u formatu TV serije, tokom sledeće godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.