RADOVAN RAŠA BUKVIĆ OSVOJIO POZNATU GLUMICU: Starija je 8 GODINA I JEDNA OD NAJPOZNATIJIH PLAVUŠA (FOTO)
Foto: Printsceen/K1

jeste li znali?

RADOVAN RAŠA BUKVIĆ OSVOJIO POZNATU GLUMICU: Starija je 8 GODINA I JEDNA OD NAJPOZNATIJIH PLAVUŠA (FOTO)

Koliko god da je zadovoljna postignutim, sebe, priznaje, ipak ne gleda na televiziji

Objavljeno: 12:43h

Aleksandru Janković publika je zavolela kao Vesnu u prvoj sezoni serije "Azbuka našeg života", koja će na radost gledalaca dobiti svoj nastavak. Ekipi se sada pridružio i kolega Radivoje Raša Bukvić, koji će u drugoj sezoni igrati Aleksandrinog, odnosno Vesninog, novog partnera.

"Raša Bukvić je novi lik i zajedno smo snimali pet dana u Crnoj Gori. Imali smo sreće, jer je vreme bilo divno, prijatnih 25 stepeni. Osećala sam se kao bogatašica tih pet dana. Uspeli smo da se bućnemo i plivamo", podelila je svoje utiske glumica za "Kurir", nakon čega se osvrnula na saradnju sa Bukvićem.

"Zahvalna sam što mi je Raša partner u ovoj sezoni. Znam ga dugo, iako nismo sarađivali. Uloga koja mu je namenjena je fenomenalna, skrojena za njega. Raša je zavodnik, frajer, veliki glumac, u najboljim godinama i punoći svog izraza. On je jedan kompletan tip, i kao glumac i u životu", imala je Aleksandra samo reči hvale za svog kolegu.

Aleksandra Janković
foto: Print Screen Youtube/ K1 Televizija

Koliko god da je zadovoljna postignutim, sebe, priznaje, ipak ne gleda na televiziji.

"Nisam zaljubljena u sebe, uvek mi je neprijatno kad vidim svoje kadrove na televiziji. Zahvaljujući 'Azbuci našeg života' neprijatnost sam smanjila na minimum jer je to nezrelost koju glumci žive. Uvek misliš da možeš bolje i jasnije. Ovde sam naučila da gledam sebe profesionalno i vidim nedostatke, koje ću popraviti sledeći put", iskrena je bila glumica, koja je najveći deo dosadašnje karijere provela u pozorištu.

"Prvih 20 godina karijere posvetila sam pozorištu. Sada se to promenilo i volela bih dosta da snimam, da istražim taj medij i otkrijem koliko znanja, kreativnosti i moći posedujem. Neka ostane moja tajna koju ulogu priželjkujem", zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.