KADA ČUJETE ŠTA PIJE ANA IVANOVIĆ, NEĆE VAM BITI DOBRO: Glavni sastojak je BIZARAN, A SRPKINJA JE ODLEPILA ZA NJIM
Foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

PAŽNJA

KADA ČUJETE ŠTA PIJE ANA IVANOVIĆ, NEĆE VAM BITI DOBRO: Glavni sastojak je BIZARAN, A SRPKINJA JE ODLEPILA ZA NJIM

Karakterističan ukus

Objavljeno: 13:40h

Nekada prva teniserka sveta Ana Ivanović nedavno se na društvenim mrežama pohvalila super ulovom. Kako kaže, konačno je uzela da proba late kafu sa ukusom bundeve kojom su svi opsednuti u poslednje vreme.

Bundeva je rado viđena u mnogim receptima u ovo doba godine, ali kakva je to trendi kafa sa ukusom ove povrćke?

Ne morate da je pazarite – to možete da saznate i ako je sami napravite uz recept koji donosimo sa sajta FoodNetwork.

Sastojci:

1 šolja mleka

2 kašike pirea od bundeve

1 kašika šećera

1/4 kašičice bundevinog začina, plus za posipanje

1/4 kašičice ekstrakta vanile

1/4 šolje vrućeg espresa ili jake skuvane crne kafe

po želji šlag za serviranje

Paulina Manov smršala 30 kilograma poštujući jedno pravilo svakog jutra

Tri zelena smutija koji tope salce na stomaku

Priprema:

Pomešajte mleko, pire od bundeve, šećer, začin za pitu od bundeve i vanilu u posudi srednje veličine koja može da ide u mikrotalasnu pećnicu. Pokrijte posudu plastičnom folijom i probušite malu rupu.

Držite u mikrotalasnoj dok se mleko ne zagreje, oko minut, dva. Energično mutite dok smesa s mlekom ne postane penasta, oko 30 sekundi. Sipajte espreso ili kafu u veliku šolju i dodajte u to penasto mleko. Na vrh stavite šlag, pospite začinom za pitu od bundeve i uživajte.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.