RAZVELI SU SE: Iva Štrljić se ne može POMIRITI SA OVOM ČINJENICOM, OSTALE SU JOJ POSLEDICE
Foto: Printscreen Instagram

obratila se

RAZVELI SU SE: Iva Štrljić se ne može POMIRITI SA OVOM ČINJENICOM, OSTALE SU JOJ POSLEDICE

Iva Štrljić govorila je o porodici, potomstvu, ali i komentarima sa kojima se susreće na društvenim mrežama

Objavljeno:

Glumica Iva Štrljić (45) gostovala je u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorila na temu parova koji se odlučuju na to da nemaju decu. Da li je u pitanju trend i kako na to reaguje društvo - svoje mišljenje dala je i glumica.

"Dolazimo do zaključka da je dete nešto što nekoga sputava, a ja ne bih mogla sa tim da se složim zato što je dete, kada želite da ga imate, ono što vam donosi radost i sreću u život. Pošto sam ja neko ko ima određeni broj godina u kojima društvo od mene očekuje da sam već rodila dete, ili više dece, ja sad imam jednu odgovornost prvo da objasnim. Neko će možda za mene reći da ja pripadam toj grupi, a ne pripadam. Znate zašto, nekad se u životu dogodi da u određenim godinama živeći taj svoj život, boreći se za sebe, radeći, trudeći se, desi se da vam se dete ne dogodi. Zašto vam se nije dogodilo - postoje razni, najrazličitiji razlozi. Razne okolnosti, nekada neko ne može da ima dete i to je onda jako potresno, zato sam protivnik toga kada nekog pitaju nesmotreno zašto nema dete, ne mislim da je to pristojno iz tih razloga, jer neka vaša reč može da ubode nekog u onaj najmekši i najnežniji deo srca. Zato treba biti oprezan s rečima. S druge strane, može da vam se dogodi i da možda želite dete, a da niste upoznali određenu osobu u pravom trenutku, odnosno da se vaš trenutak i trenutak te druge osobe nisu poklopili, pa vam se nije dogodilo. Vi možete i da taj segment života stavite po strani i da ga odlažete kroz borbu za radom, želju da nešto napravite na profesionalnom planu, i da zbog tog odlaganja ne dođe do toga", iskrena je bila Iva u pomenutoj emisiji.

Glumica se osvrnula i na razvod svojih roditelja, za koji je istakla da joj je veoma teško pao i da smatra da je na nju ostavio određene posledice kada je u pitanju izbor partnera.

1 / 7 Foto: Wireless Media

"Nisam neko ko može da osudi bilo koga, zato što mislim da nije lepo osuđivati. Mislim da naša primarna porodica, ona u kojoj smo odrasli, nama negde definiše i to kakav ćemo mi pogled na porodicu imati u budućnosti. Moji roditelji su se razveli i meni je taj razvod dosta teško pao. I verovatno je taj njihov razvod unutar mene ostavio određeni ožiljak koji je od mene napravio osobu koja je jako oprezna kada govorimo o stupanju u vezu, odluci o ulasku u brak. Ali, ja ne mislim da ja nešto ružno radim zato što sam oprezna", objasnila je Iva Štrljić, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama gde se, kao i većina javnih ličnosti, susreće sa najrazličitijim komentarima.

"Meni se često dešava da kada objavim neku običnu sliku na Instagramu, neko ispod napiše: 'Šta se slikaš u toj haljini, bolje da rodiš dete.' Ne znam kakve veze ima ta haljina sa detetom i ne znači da ne želim da ga rodim, i ne znači da ga jednog dana neću imati, ali može da se dogodi da ga neću imati, pa opet ne znači da sam nešto loše uradila zato što mi se to tako u životu dogodilo. Ja ću voleti nečiju decu, bitno je umeti voleti u životu", zaključila je glumica, koju trenutno svake večeri gledamo u seriji "Od jutra do sutra".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.