JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH GRUPA STIŽE U BEOGRAD: Cela JUGOSLAVIJA je odrasla uz NJIHOVU MUZIKU
Foto: Printscreen/Youtube/ EXIT Festival

koncert

JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH GRUPA STIŽE U BEOGRAD: Cela JUGOSLAVIJA je odrasla uz NJIHOVU MUZIKU

Bend će održati koncert u okviru turneje "Love is Still Alive" ( Ljubav je još uvek živa), na kojoj predstavlja istoimeni projekat

Objavljeno: 12:20h

Jedna od najprovokativnijih i najpopularnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, svima dobro poznati, kultni slovenački sastav "Lajbah" ( Laibach) nastupiće ponovo pred beogradskom publikom, posle tačno tri godine na istom mestu, u mts Dvorani 20. decembra.

Bend će održati koncert u okviru turneje "Love is Still Alive" ( Ljubav je još uvek živa), na kojoj predstavlja istoimeni projekat.

Ovaj projekat naći će se uskoro i na vinilu i CD-u. Reč je o materijalu koji se odnosi na naučnofantastični film iz žanra crne komedije, Iron Sky - The Coming Race (Gvozdeno nebo – nadolazeča rasa), za koji je grupa Lajbah pripremila originalnu muziku.

Uz to, grupa će predstaviti odabrane numere sa svojih nedavno objavljenih albuma, uključujući neke starije pesme sa svojih predstojećih projekata i set Laibach klasika, koji se protežu od ranih 80-ih do danas, ali i ovih dana objavljenu preradu pesme Leonarda Cohena – The Future (Budućnost) , za koju engleski magazin The Quietus u svojoj recenziji kaže: "Većina obrada Leonarda Cohena su sentimentalne pesme u kojima nedostaje Cohenova mračna duhovitost, ali ova verzija "The Future" od Laibacha je krajnje fantastična" - Luke Turner (The Quietus).

Karte za koncert su u prodaji na blagajni MTS Dvorane i na tickets.rs.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.