OVO JE NOVA SUPRUGA IRFANA MENSURA NAKON SRNE LANGO, EVO KAKO IZGLEDA: Bivša i sadašnja se SLIKALE ZAJEDNO (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE NOVA SUPRUGA IRFANA MENSURA NAKON SRNE LANGO, EVO KAKO IZGLEDA: Bivša i sadašnja se SLIKALE ZAJEDNO (FOTO)

Unuk Irfana Mensura uspeo je ono što mnogima u porodici nije pošlo za rukom i sada, po svemu sudeći, ima dve bake

Objavljeno: 09:58h

Potpuno neočekivano juče su u javnosti osvanule fotografije na kojima se po prvi put jasno kao dan moglo videti kako izgleda najmlađi član porodice Mensur, zapravo unuk Irfana Mensura, sin njegovog prvenca Filipa. Pomenuti kadrovi, fotoapartom zabeleženi prilikom proslave prvog rođendana malenog Uroša Mensura, privukli su veliku pažnju medija i ne samo zbog toga što se ekskluzivno moglo videti na koga dečak liči, već i zato što je to bio događaj na kom su se posle dugog niza godina bivše supruge dramskog umetnika, Srna Lango i Ljiljana Perović srele.

Unuk Irfana Mensura od mame i tate za rođendan dobio je proslavu u jednom prestoničkom restoranu, gde se okupilo oko 40-ak članova najuže porodice, među kojima je bila i Srna. Budući da je Irfanov prvenac oduvek bio blizak sa maćehom nije se dovodilo u pitanje hoće li je pozvati na sinovljevu žurku, te su se tako ona i njegova majka Ljiljana našle u istoj prostoriji posle niza godina.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Susret, za koji su mnogi smatrali da će biti neprijtan, iako između njih dve nikada nije bilo teških reči, niti grubog ponašanja, po obe strane lepo je protekao. Mensurove bivše žene su se pozdravile, a nakon par čašica žestine opustile i divno uklopile te se čak u jednom momentu moglo videti da Srna Ljiljanu fotografiše sa unukom, snima i obrnuto.

Unuk Irfana Mensura uspeo je ono što mnogima u porodici nije pošlo za rukom i sada, po svemu sudeći, ima dve bake.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.