NAJSREĆNIJA VEST U DOMU DANINE JEVTIĆ: Evo šta se danas dešava glumici, CELU SRBIJU ĆE DA ZANIMA
Foto: RTV Pink Printscreen

OBRATITE PAŽNJU

NAJSREĆNIJA VEST U DOMU DANINE JEVTIĆ: Evo šta se danas dešava glumici, CELU SRBIJU ĆE DA ZANIMA

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović

Objavljeno:

Danina Jeftić svi znaju iz hit serije "Montevideo" a o svom privatnom životu retko kad priča.

Ono što je poznato jeste da je bila u braku sa poznatim menadžerom, a nakon što se razvela posle godinu dana braka, nastavila je da odgaja sina sama. Njen bivši suprug poznat je i po vezi sa srpskom pevačicom

Danina se 2013. godine povukla iz javnog života kako bi zasnovala porodicu i tada se zaklela na večnu ljubav menadžeru i biznismenu Aleksandru Kukanjcu. Venčali su se u beogradu, ubrzo su dobili sina Maksima. Kada je beba imala osam meseci bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju.

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju, a danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su tada navodili mediji, bio težak.

Danina Jeftić
foto: Printscreen

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo - rekla je glumica za "Informer"

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović.

Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, a priča se da je upravo on bio njena najveća ljubav. Navodno, pevačica mu je posvetila nekoliko njenih pesama jer im je ljubav bila velika i iskrena. Međutim, nakon raskida svakoje krenuo svojim putem.

Danina Jeftić
foto: Printscreen

Aleksandra Radović se udala za biznismena Aleksandra Zeremskog, sa kojim je dobila i ćerku, ali se nakon nekoliko godina, kao i njen bivši, razvela.

Inače, glumica Danina Jeftić danas proslavlja svoj 36. rođendan i sigurni smo da će slavlje biti kako dolikuje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.