EVO ŠTA ZNAČI SANJATI BAZEN: Nije nimalo NAIVNO, obavezno pročitajte!
Bazen, Foto: Profimedia

DA LI STE ZNALI?

EVO ŠTA ZNAČI SANJATI BAZEN: Nije nimalo NAIVNO, obavezno pročitajte!

Bazen u sanovniku i snovima je umereno čest pojam.

Objavljeno:

Sanjamo ih češće leti nego zimi, a oba pola podjednako često sanjaju bazene. Osobe starije od 50 godina statistički ređe sanjaju bazene.

Videti bazen u daljini Kada sanjate bazen u daljini, to je simbol radosti. Naporno ste radili u prethodnom periodu i konačno ćete moći da se opustite i uživate. Verovatno ćete otići na putovanje posle kojeg ćete se osećati preporođeno. Radovaćete se odmoru koji, osim što vam je preko potreban, će doneti nova poznanstva i avanture.

Sanjati prljav bazen Ako u snu vidite prljav bazen, to je upozorenje da pazite sa kim sarađujete. Može se desiti da vam iskrsnu problemi sa poslovnim partnerima. Moraćete da pazite šta potpisujete i da svaki dokument pažljivo pročitate. Ukoliko ste davali lažna obećanja, moraćete da se suočite sa posledicama.

Sanjati da se kupate u prljavom bazenu Ako sanjate da se vi kupate u prljavom bazenu, to implicira da ćete biti u iskušenju da se odate poroku. Želeli biste da zaboravite sve ružne stvari koje su vam se dogodile u poslednje vreme. Osetićete da nemate više snage da se uhvatite u koštac sa problemima, pa ćete rešenje potražiti u kocki ili alkoholu. Porodica i partner će pokušati da vas urazume, ali samo vaša volja će vam pomoći da ne završite na dnu.

Sanjati čist i bistar bazen Ovakav san predstavlja nagoveštaj da vam je dobar period za ulaganje u posao. Teško ćete omanuti sa bilo kojom idejom.

San sa bazenom u bašti Kada sanjate baštenski bazen, to označava uspešnu ljubavnu romansu. Moguće je da će vam se dopasti neko ko je mlađi od vas. Okolina i vaš razum će se protiviti toj vezi, ali strast koju osećate će sve nadjačati. To će se ispostaviti kao dobar izbor i dokaz da su predrasude često bespotrebne.

Sanjati sportski bazen Ako sanjate bazen koji je namenjen sportu, poput recimo vaterpola, to znači da vam predstoji dug i zdrav život. Baviti se sportskim plivanje, takođe označava dobro zdravlje.

Bazen kao skladište vode Ako sanjate bazen kojem je glavna namena skladištenje vode, to znači da imate gomilu problema koje bi ste trebali rešavati, a ne puštati da se i dalje gomilaju.

(Espreso/Sanjarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.