POČINJE SUDBINSKA NEDELJA: Spremite se na OVO, numerolog Stefan otkriva ŠTA vas sve ČEKA!
Stefan Dragojlović, Foto: TV Prva

AU

POČINJE SUDBINSKA NEDELJA: Spremite se na OVO, numerolog Stefan otkriva ŠTA vas sve ČEKA!

Šta nam donosi novembar 2022. godine kada su astrologija i numerologija u pitanju otkrio je Stefan Dragojlović, numerolog.

Objavljeno:

Stefan je gostujući u emisiji "150 minuta" istakao da je Mars pokretačka energija našem telu i da bez njega ne možemo da funkcionišemo.

horoskop
foto: Profimedia

"Kao što u automobilu postoji motor, to je na primer Mars u našem telu. To je neka pokretačka energija i bez tog Marsa ne možemo da funkcionišemo. Mars ume da bude udoban u horoskopu i da pravi neke neudobne aspekte. Kad se nađe u znaku Blizanac i još retrogradan, znači da će biti dosta problematike vezano za komunikaciju, zato što uvek znak u kojem se nalazi planeta, boji osobine te planete. Što znači Mars u Blizancima će doneti problematiku vezano za komunikaciju, saobraćaj...", rekao je Dragojlović, a onda je otkrio koji su horoskopski znakovi najugroženiji retrogradnim Marsom:

"Najviše će biti ugroženi Strelčevi, Ribe i recimo Device", rekao je on i dodao da će retrogradni Mars boljitak doneti Vodolijama,Vagama, eventualno Lavovima i Ovnovima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.