NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA TVRDI DA ĆE 1 ZNAK DOBITI PARE: Finansije mu idu NA RUKU
ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA TVRDI DA ĆE 1 ZNAK DOBITI PARE: Finansije mu idu NA RUKU

Saznajte šta nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine donosi vašem znaku!

Objavljeno:

Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine

Ovan

Za Ovna, ova nedelja će biti veoma raznolika. U prvoj polovini nedelje biće nepovoljno vreme za učenje i putovanja. Povećava se vaša sklonost riziku, potreba za snažnim emocionalnim manifestacijama. Kontrolišite negativne emocije. Druga polovina nedelje može biti povezana sa povećanim nesuglasicama u partnerskim odnosima. U bračnim odnosima, prema partneru se ponašajte nežnije i ljubaznije, izbegavajte sporove.

Bik

Bik će u prvoj polovini nedelje primetno poboljšati bračne odnose. To ne znači da će svi problemi biti rešeni i problemi otklonjeni. Međutim, kod bračnog partnera ćete videti spremnost da preuzmete odgovornost za rešavanje konkretnih pitanja i budete konstruktivni. Trudite se da poboljšate odnose sa prijateljima. U drugoj polovini nedelje treba posvetiti više pažnje zdravlju.

Blizanci

Blizanci će tokom prve polovine nedelje moći da ostvare značajno poboljšanje zdravlja. Preporučuje se aktivno vežbanje i jačanje imuniteta. Takođe je dobro vreme da se oslobodite loših navika, promenite dnevnu rutinu. Ako ste zaljubljeni, izbegavajte izlive ljubomore. Sa partnerom i decom se potrudite da pronađete zajednički jezik.

Rak

Rakovima u prvoj polovini nedelje, zvezdama se savetuje da izbegavaju stresne situacije. Nemojte se preopteretiti na poslu, posebno ako je vaša aktivnost povezana sa mentalnim radom. Za romantične veze i brak, ovi dani su odlični. Ovo je retko vreme kada će u paru zavladati međusobno razumevanje, zasnovano na dubokom osećanju međusobne ljubavi. Možda će neki Rakovi želeti da formalizuju svoju vezu. Preporučuje se da provedete više vremena na zabavi, prisustvujete svečanim događajima, koncertima.

Lav

Lavovi u prvoj polovini nedelje imaće izuzetno povoljno vreme za uspostavljanje savršenog reda u porodici i kući. Za ovo vreme možete zakazati generalno čišćenje u stanu. Ne morate sami da čistite, perete, perete, peglate i iznosite planine smeća i starih nepotrebnih stvari. Sve ovo možete učiniti zajedno sa članovima svoje porodice. Očekuju vas napetosti u ljubavi ako otvoreno ne komunicirate sa partnerom.

Devica

Device će u prvoj polovini nedelje imati dobar provod za romantična poznanstva na putovanjima. Ako je takav sastanak već održan, moguće su česte posete tokom ovog perioda. Imaćete i mnoga druga prijatna iskustva vezana za putovanja, komunikaciju sa ljudima i razmenu informacija. U drugoj polovini nedelje, možda ćete otkriti da vam je potreban novac. Ovih dana ne treba kupovati skupe poklone i predmete koji vam nisu potrebni.

Vaga

Finansijska situacija Vaga će se popraviti u prvoj polovini nedelje. Pokušajte da ugodite sebi i korisnom kupovinom za dom. To može biti nešto u vezi sa kućnim aparatima ili dekoracijom u stilu jeseni. Takva kupovina će biti veoma uspešna i dugo će služiti vašoj porodici. Tokom ovog perioda, zvezdama se savetuje da obrate više pažnje na svoje zdravlje: prehlade mogu postati češće.

Škorpija

Zvezde savetuju Škorpijama da posvete više vremena komunikaciji, čitanju knjiga, učenju i putovanjima. Ovo su dobri dani za samoobrazovanje i samousavršavanje. Ako imate mnogo prijatelja, možete organizovati piknik na selu ili samo u prirodi. U međuvremenu, sada mogu nastati problemi sa novcem zbog visokih i nekontrolisanih troškova za sve vrste zabave i poklona. Čak i ako želite da obradujete voljenu osobu poklonom, imajte meru. Zapamtite da je glavna stvar pažnja.

Strelac

Strelac u prvoj polovini nedelje imaće povoljno vreme za lično samousavršavanje. Preporučuje se da neko vreme provedete u tišini, u mirnom, udobnom okruženju. Ovo će vam pomoći da povratite snagu i pronađete duševni mir, postignete harmoniju uma i tela. U porodičnim stvarima nemojte nikoga da uvredite ili da se posvađate. Pokušajte sada da ne mešate ljubavne veze i prijateljstva.

Jarac

Jarčevima u prvoj polovini nedelje mogu da se ostvare neke od želja. Budite spremni na prijatna iznenađenja koja će vam stići preko bliskih ljudi, istomišljenika. U ovom trenutku, trebalo bi da provedete više vremena u neformalnoj prijateljskoj komunikaciji, među ljudima kojima je stalo do istih pitanja kao i vama. Moguće je da će vam biti ponuđeno da se pridružite grupi koja ujedinjuje ljude prema zajedničkim interesima i hobijima. Izbegavajte tračeve, glasine, klevete.

Vodolija

Vodoliji u prvoj polovini nedelje, zvezdama se savetuje da pokažu svrsishodnost i čvrstinu karaktera. U ovom slučaju ćete moći da postignete svoje ciljeve. Ovo posebno važi za profesionalnu implementaciju. Osetićete da vam sudbina stavlja više odgovornosti i da vam istovremeno daje šansu za samoostvarenje. Možda će vas podržati neko iskusan u poslu koji će vam pomoći da rešite osetljiva pitanja. Ne pozajmljujte novac, osim ako nije prekopotrebno.

Ribe

Ribe će u prvoj polovini nedelje, najverovatnije, postati aktivnije u razgovoru na internetu sa prijateljima i poznanicima. Takva komunikacija će vam doneti mnogo prijatnih trenutaka. Takođe je dobro vreme za studijska i turistička putovanja. Zvezde vam sada savetuju da idete u toku, da se ne mešate u događaje koji se dešavaju oko vas. Tokom ovog perioda biće vam teško da shvatite pravo značenje onoga što se dešava. U drugoj polovini nedelje uzdržite se od finansijskog zaduživanja.

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.